Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Συνέχεια για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου Πιερίας - Ανατροπή και συνέχεια με φανταστικό ποδόσφαιρο από τους Νέους της ΕΠΣ Πιερίας.


Φανταστική η συνέχεια της 5ης αγωνιστικής στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου Πιερίας για την ομάδα Νέων του Παναγιώτη Αμανατίδη ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας όπου μετά από ένα παιχνίδι που προηγήθηκε η αντίπαλη ομάδα με αυτογκόλ, πιάνοντας εξαιρετική επίδοση οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πιερίας ισορρόπησαν το παιχνίδι πριν από τη λήξη του ημιχρόνου σε 1-1 με τον Καρανικόλα Σταμάτη. Στο β΄ ημίχρονο η ομάδα ανέβασε τον ρυθμό πετυχαίνοντας εκπληκτικά τέρματα και επικράτησε άνετα με 4-2, ενώ θα μπορούσε να αυξήσει το δείκτη του σκορ. Τα τέρματα για την ομάδα Νέων πέτυχαν οι: 1-1 Καρανικόλας Σταμάτης, 2-1 Κατσιούλης Αθανάσιος, 3-1 Αδαμόπουλος Ευάγγελος, 4-2 Καρανικόλας Σταμάτης.

ΕΠΣ Πιερίας Νέοι: (προπονητής Αμανατίδης Παναγιώτης), Κουρτίδης, Ρίζος Ι., Μπαλαούρας, Δημάσης, Μακρίδης, Ζαγκελίδης, Κατσιούλης, Καρανικόλας, Καραμήτρος, Αδαμόπουλος, Ασλανίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Σκαμπαρδώνης, Ρίζος Η., Καρανάτσιος, Αλχαζίδης, Σιδηρόπουλος. Αποστολή: Χεριανίδης, Τσακνάκης.

Ηττήθηκε με 1-2 η ομάδα Παίδων του Παναγιώτη Κυπαρίσση από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας για την 5η αγωνιστική παρόλο που ισοφάρισε σε 1-1 με καταπληκτικό τέρμα του Παραδείση Δημήτρη. Η ομάδα των Παίδων δώρισε το πρώτο τέρμα στους αντιπάλους κατόπιν κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και ανέβασε την επίδοσή της παίζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά δεν κατάφερε να καρποφορήσουν οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και ήσαν άτυχοι στην τελική προσπάθεια τους. Το τέρμα για την ομάδα Παίδων πέτυχε ο: 1-1 Παραδείσης Δημήτρης.

ΕΠΣ Πιερίας Παίδων: (προπονητής Κυπαρίσσης Παναγιώτης), Μαρδάνης, Βαλσαμίδης, Ανανιάδης, Γκιώνης, Μπατζογιάννης, Ανυφαντής, Βαμβακάκης, Τρούμπαλος, Παπακώστας, Τσινίκος, Παραδείσης. Αγωνίστηκαν επίσης: Δράντζιος, Μαρωνίτης, Τσανούσας, Καζακλάρης. Αποστολή: Κότσα, Μπουκλάς, Ρουμελιώτης.

Διαιτητές: Παυλίδης Χρήστος, Πίτος Κων/νος, Νησελίτης Αθανάσιος της ΕΠΣ Ημαθίας.



Επόμενο Αγωνιστικό πρόγραμμα:

6η αγων. 13/2/19 ΕΠΣ Πιερίας – ΕΠΣ Μακεδονίας 12:30 Κ-14, 14:30 Κ-16.

Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων