Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-3. "ΆΛΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Σαν σίφουνας πέρασαν οι Γυναίκες του Πιερικού από την Καστοριά, καθώς κέρδισαν την τοπική ομάδα πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το σκορ, πετυχαίνοντας άλλη μια σημαντική νίκη, γεγονός που τις διατηρεί στην 1η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α2 Εθνική κατηγορία.

Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι το υψηλό επίπεδο τεχνικοτακτικής κατάρτισης, έδειξαν ότι αποτελούν μια ομάδα πάρα πολύ καλά δουλεμένη και πειθαρχημένη, και έτσι δίκαια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι, προηγήθηκαν με 11-0 και έδειξαν ότι είναι αποφασισμένες να μην αφήσουν την παραμικρή πιθανότητα να πιστέψουν τα κορίτσια της Καστοριάς ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό απ'αυτό το παιχνίδι. Έτσι το 1ο σετ τελείωσε με 25-7. Στο 2ο σετ πάλι η ομάδα ξέφυγε από νωρίς στο σκορ κερδίζοντας και αυτό εύκολα με 25-14. Στο 3ο σετ είχαμε το ίδιο σκηνικό όπως και στο 2ο σετ, και τελική επικράτηση του Πιερικού με 25-15.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πιερικού κέρδισε το παιχνίδι σε 59 λεπτά, δείχνοντας την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται τα κορίτσια του Πιερικού.

Η ομάδα των γυναικών του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της και στο πρωτάθλημα της ΄Β Εθνικής κατηγορίας. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

Τα σετ:

(7-25,14-25,15-25) 

Σύνθεση: Τουλίκα, Καλπακίδου, Μάτιου, Ευαγγελοπούλου, Παναγιωτίδου, Χατζηευστρατιάδου, Κατσίκα, Κεσεσίδου, Μόσχογλου, Μαρένα, Χατζησακούλα, Αργυροπούλου, Λάμο, Τερψέλλα.


Η βαθμολογία:

α/α
Ομάδα
ΣΕΤ
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
30-5
30
2
ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
30-6
30
3
ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
29-7
27
4
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
20-18
18
5
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
16-22
13
6
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
10-27
8
7
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
8-27
6
8
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
1-33
0

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ