Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Επίσκεψη του Βουλευτή Αττικής Ν.Δ. Μάκη Βορίδη στην Πιερία

Σε θέση εκλογικής μάχης έχουν τεθεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στην Πιερία, ενόψει των εκλογών της 26ης Μαϊου.

Στο πλαίσιο της δράσης που ανακοινώθηκε «26 Μαΐου: Συντονισμένα #για_τη _νίκη», κλιμάκιο του κόμματος το οποίο αποτελούσαν ο Βουλευτής Αττικής κ. Μάκης Βορίδης, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κώστα Κουκοδήμος, ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. κ. Γιάννης Κουρινιώτης και ο Τομεάρχης Πιερίας κ. Λευτέρης Κλώνος επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου Κατερίνης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους της Ρητίνης, της Βρίας, της Κάτω Μηλιάς και της Καλλιθέας, ακούγοντας με ιδιαίτερη προσοχή τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της υπαίθρου. Από την πλευρά τους, τα μέλη του κλιμακίου, ενημέρωναν τους πολίτες για τις θέσεις και τις προτάσεις της Ν.Δ. που θα υλοποιήσει ως αυριανή κυβέρνηση με στόχο την οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Στη συνέχεια ακολούθησε συνάντηση με κομματικά στελέχη στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας στην Κατερίνη, καθώς και συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας κ. Γιάννης Κουρινιώτης και ο Τομεάρχης κ. Λευτέρης Κλώνος καλωσόρισαν τον κ. Βορίδη στην Πιερία, επισημαίνοντας πως το συγκεκριμένο κλιμάκιο είχε ως σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για τις θέσεις και το πρόγραμμα της Ν.Δ., ενόψει των επικείμενων εκλογών.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου κ. Μάκης Βορίδης έκανε εκτενή αναφορά στη Συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτηρίζοντάς της ως κατάπτυστη και προσβλητική για την εθνική συνείδηση των Ελλήνων. Άσκησε σκληρή κριτική στην σημερινή κυβέρνηση που με τις πολιτικές της οδήγησε τη χώρα μας σε αδιέξοδο, επισημαίνοντας πως όλα αυτά τα χρόνια πέρασαν θέματα που είναι στην ατζέντα της αριστεράς, για τα οποία δεν μιλούσαν προεκλογικά το 2014.










ΝΟΔΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ