Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Η Νεανική Διαβούλευση για το City Branding πλησιάζει!

Το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 στις 10.00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 2ου/5ου ΓΕ.Λ Κατερίνης το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης σε συνεργασία με τον Όμιλο UNESCO Νέων για τη Θεσσαλονίκη (Τομέας Πιερίας) παρουσιάζουν τη νεανική πρωτοβουλία που σχεδιάζεται τον τελευταίο καιρό με έμφαση στα ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό.


Η Νεανική Διαβούλευση για το City Branding θέτει στο επίκεντρο νέους της Πιερίας ηλικίας 16 – 30 ετών και μέσα από μία ανοιχτή και συμμετοχική διαδικασία διαλόγου τους καλεί να συμβάλλουν με τις απόψεις τους στη διαμόρφωση εικόνας για την πόλη (City Branding) που θα αποτυπωθεί στη συνείδηση των πολιτών. Μέσα από έντεκα θεματικά στρογγυλά τραπέζια οι νέοι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τους στόχους που τίθενται για τα ζητήματα που αφορούν την αστική επωνυμία, να ανταλλάξουν απόψεις με συνομηλίκους τους και να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις παίρνοντας μέρος σε μία διαδραστική συζήτηση.

Στο διάλογο συμμετέχουν, επίσης, νέοι εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής με σκοπό να παρουσιάσουν την οπτική των φορέων τους γύρω από τα προς εξέταση ζητήματα.

Κάθε ενδιαφερόμενος που πληρεί το ηλικιακό όριο μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScskF6wK-EOgg-Rtd9zUgCRTSfkYGeDgAoNzZOTLnTDUmVR-A/viewform?fbclid=IwAR2oTMFzrP0biiSITh0nk8Mbm6dEgxLyMsOjXpp7EIpYaqqlDsN1WrYxsdQ

Περισσότερες πληροφορίες: www.diktyo-katerini.gr