Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Έκφραση συγχαρητηρίων σε μαθητές του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης εκφράζουμε τα θερμά συγχαρητήριά μας στους μαθητές μας, που πήραν μέρος και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας των Γενικών Λυκείων Κεντρικής Μακεδονίας και απέσπασαν μια πολύ καλή θέση στη σειρά κατάταξης.
 
Πιο συγκεκριμένα, οι εν λόγω Αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 30 Μαρτίου στο 1ο ΓΕ.Λ Συκεών Θεσσαλονίκης, κατά τους οποίους οι μαθητές μας απέσπασαν την 4η θέση ανάμεσα στις 22 συμμετοχές. Σε όλες και όλους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις προσπάθειες που καταβάλλουν για την καλή επίδοση στα μαθήματά τους, καλή πρόοδο και επιτυχίες στους στόχους που θέτουν. Μας κάνετε να αισθανόμαστε περήφανοι, που σας έχουμε μαθητές μας.

Θερμές ευχαριστίες στις τρεις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας, την κ. Καμηλάρη Παρασκευή, την κ. Μπασιά Ελένη και την κ. Τζιάτζιου Μαρίνα για την προθυμία και το μεράκι με το οποίο συμπαραστέκονται στους μαθητές μας αυτούς και είναι δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και κατά τη διεξαγωγή των εν λόγω Αγώνων. Σας ευχόμαστε να έχετε καλή συνέχεια και να σας ανταμείβουν οι μαθητές με την ηθική ικανοποίησή σας.



Ο Διευθυντής του 2ου ΓΕ.Λ Κατερίνης
Παναγιώτης Γ. Αλεκάκης