Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Επεισοδιακή η επίσκεψη των υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνη.

Κάτω από έντονες αποδοκιμασίες από πολίτες που διαμαρτύρονταν κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών" πραγματοποιήθηκε στο επιμελητήριο Πιερίας ομιλία από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Αρβανίτη και Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί από νωρίς απέναντι από το επιμελητήριο με συνθήματα κατά της κυβέρνησης και το κλίμα επιδεινώθηκε όταν άρχισαν να καταφθάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο κατά την προσέλευση τους όσο και κατά την αποχώρηση τους αρκετά στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ διαπληκτίστηκαν με τον κόσμο και χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Κάποια στιγμή μέσα στην ένταση πετάχτηκαν από το πλήθος αντικείμενα προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Η παρουσία της αστυνομίας ήταν για μια ακόμη φορά ισχυρή αποτρέποντας δυσάρεστες καταστάσεις.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Κώστας Αρβανίτης ήρθε σε αντιπαράθεση λεκτική με τους συγκεντρωμένους, ενώ τους τραβούσε και... βίντεο! Εξαγριώνοντας τον κόσμο.


Παρά το γεγονός ότι η πρόσκληση για την ομιλία έλεγε ότι ήταν ανοικτή συγκέντρωση, οι πόρτες του επιμελητηρίου ήταν κλειδωμένες για τον κόσμο και μόνο στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντός.

Εντός της αιθούσης δεν σημειώθηκε το παραμικρό, ενώ κατά την αποχώρηση κάποιων φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν σε αντιπαράθεση με τον κόσμο και σημειώθηκε ένταση με κυνηγητά στα στενά της πόλης.

*Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες και βίντεο από τα σημερινά γεγονότα.