Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Συγχώνευση ορειβατικών συλλογών ΕΟΣ Πέτρας και ΕΟΣ Κατερίνης.

Ο ΕΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο ΕΟΣ ΠΕΤΡΑΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για συγχώνευση των 2 Συλλόγων και δημιουργίας ενός φορέα ορειβασίας στον τόπο μας που θα απογειώσει τις δραστηριότητες βουνού και το αθλητικό κομμάτι αναρρίχησης και χιονοδρομίας.


Η Ισχύς εν τη ενώσει!!!

Με οδηγό αυτή την αντίληψη, θεωρούμε πως οι μεγάλες προκλήσεις των καιρών μας απαιτούν πλατιές, ενωτικές, συναινέσεις. Αφουγκραζόμένοι την ανησυχία των μελών μας και τους προβληματισμούς της τοπικής κοινωνίας , δηλώνουμε την συγχώνευση των δυο συλλόγων, βασιζόμενοι σε ένα κοινό όραμα συνεργασίας και ευημερίας.

Η διαδικασία συγχώνευσης θα ξεκινήσει από τις 1 Ιουλίου 2019 με συνεργασία των δυο Δ.Σ. για κοινές αναβάσεις και δράσεις. Hσυγχώνευση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του 2019.

Τα μέλη θα ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες αυτής της διαδικασίας, από τα Δ.Σ. των συλλόγων.

Όλοι μαζί ενωμένοι, κοιτώντας προς τα μπρος, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο και αναπτύσσοντας δεσμούς ορειβατικής αλληλεγγύης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό μας στόχο έτσι ώστε η Ορειβατική κοινότητα της Πιερίας να είναι έτοιμη στο ραντεβού με την Ιστορία. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ζούμε σε μια περιοχή που προικίστηκε με τα καλύτερα δώρα της φύσης, σε ένα τόπο ιδιαίτερου φυσικού πλούτου . Αυτό τον φυσικό πλούτο ,αισθανόμαστε την ανάγκη, να τον υπερασπίσουμε και να τον αναπτύξουμε για τις επόμενες γενιές. .. Αυτό είναι το μήνυμα, με αυτό το μήνυμα προχωρούμε.


Οι Πρόεδροι

Για τον Ε.ΟΣ Κατερίνης Για τον Ε.ΟΣ Πέτρας
Τεκιρίδης Θεόδωρος Νταμπώσης Ιωάννης