Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από λίγο στην Κατερίνη.

Μια μητέρα οδηγός σταμάτησε έξω από ένα μαγαζί για να ψωνίσει...

Βγαίνοντας από το αυτοκίνητο της άφησε τα κλειδιά πάνω στην μίζα, ενώ στο διπλανό κάθισμα καθόταν το μικρό παιδί της (2-3 ετών) σε παιδικό καθισματάκι.

Το μικρό παιδί πάτησε κατά λάθος τις ασφάλειες του αυτοκινήτου και κλείδωσαν αυτόματα οι πόρτες, ενώ την ίδια στιγμή άρχισε να βγαίνει καπνός από την μηχανή του αυτοκινήτου!

Αμέσως επικράτησε πανικός με την μητέρα να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να ανοίξει τις πόρτες του αυτοκινήτου και να φωνάζει σε βοήθεια, με το μικρό παιδί να είναι κλειδωμένο εντός και καπνός να βγαίνει από την μηχανή.

Την ίδια ώρα μαζεύτηκε κόσμος που προσπαθούσε να βοηθήσει.

Ευτυχώς ένας περαστικός σταμάτησε και με κλωτσιές έσπασε το τζάμι των πίσω καθισμάτων και άνοιξε τις πόρτες του αυτοκινήτου βγάζοντας έξω το μικρό παιδί.

Ταυτοχρόνως είχε ειδοποιηθεί η πυροσβεστική υπηρεσία που κατέφθασε άμεσα, αλλά δεν χρειάστηκε η επέμβαση της, αφού ο καπνός με λίγο νερό που έριξαν σταμάτησε και δεν διαπιστώθηκε κάποιος κίνδυνος πυρκαγιάς για το αυτοκίνητο.


➤ Για αυτό ποτέ δεν αφήνουμε μόνο του ένα μικρό παιδί μέσα σε αυτοκίνητο και ποτέ δεν αφήνουμε τα κλειδιά πάνω στην μηχανή!