Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Γιώργος Βαζάκας - Μια υποψηφιότητα που αξίζει της εμπιστοσύνης μας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Μια υποψηφιότητα που κοσμεί το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού "Ανατροπή-Αναγέννηση" του Ευγένιου Παπαδόπουλου για τον Δήμο Κατερίνης.


Ο Γιώργος Βαζάκας είναι φιλόλογος και από τους ανθρώπους που η ζωή τους κατατάσσει στους αγωνιστές αλλά και στους "στοχαστές", αφού ενδιαφέρον και άξιας προσοχής έχουν οι αναλύσεις του για θέματα επικαιρότητας, μιας που ο κ. Βαζάκας αρθρογραφεί εδώ και πολλά χρόνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. (Πολλά κείμενα του κ. Βαζάκα μπορείτε να διαβάσετε εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ")

Πάντα παρών σε όλους τους μεγάλους αγώνες της κοινωνίας, σε συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες για θέματα που αγγίζουν την ζωή της πατρίδας μας (κοινωνικά, οικονομικά, εθνικά θέματα κ.α.).

Ασυμβίβαστος με την εξουσία και το "σύστημα", πιστεύει στις δυνατότητες του Έλληνα και της Ελληνίδας και δεν σταμάτησε ποτέ να τις αναδεικνύει και να μάχεται για αυτές.


*Ο Γεώργιος Βαζάκας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον Δήμο Κατερίνης με τον συνδυασμό του Ευγένιου Παπαδόπουλου "Ανατροπή-Αναγέννηση".