Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Ομιλία Δημήτρη Καζάκη στην κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ στη Θεσσαλονίκη

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη του συνδυασμού ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ (Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο και Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας)...

θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, στις 6:00 μ.μ. στην αίθουσα «the meeting point», Τσόπελα 4 (κάθετη στην Εθνικής Αμύνης, απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών).

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης, ο οποίος θα αναφερθεί στην πολιτική αναγκαιότητα συνεργασίας των δημοκρατικών, πατριωτικών δυνάμεων, με στόχο τον διεμβολισμό του πολιτικού συστήματος και την ανατροπή του κατοχικού καθεστώτος που οδηγεί τη χώρα και τον λαό μας στην καταστροφή. Η αρχή αυτής της συνεργασίας έγινε με τη σύμπραξη ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ, στην οποία έχουν προσχωρήσει και έχουν δηλώσει υποστήριξη και άλλα πολιτικά κόμματα και κοινωνικοί φορείς.

Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού ΕΠΑΜ-ΑΚΚΕΛ και θα απευθύνουν χαιρετισμό εκπρόσωποι των συνεργαζόμενων κομμάτων και φορέων (ΔΗΚΚΙ, Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας, Εθνική Ομοσπονδία Δανειοληπτών, Ελληνορωσική Συμμαχία).




Θεσσαλονίκη, 27 Ιουλίου 2019
Το Γραφείο Τύπου του ΕΠΑΜ