Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ, 2-2 ΜΕ ΤΟΝ ΑΟ ΠΟΤΑΜΙΑΣ

Τον πρώτο του βαθμό ύστερα από τρεις διαδοχικές ήττες πήρε ο Δίας Δίου στο Καρπενήσι μένοντας ισόπαλος 2-2 με τον ΑΟ Ποταμιάς στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του ματς καθώς για μια ακόμη φορά η ομάδα μας πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά της στην επίθεση, σπαταλώντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να φύγει με το τρίποντο από την Ευρυτανία. Το θετικό είναι πως η ισοφάριση ήρθε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού (90+6') με τον Νάκα να βρίσκει δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τουλάχιστον να σώζει τον Δία από την ήττα.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 8ο λεπτό με τον Καλαμπάκα ο οποίος σκόραρε με υποδειγματικό δεξί πλασέ έπειτα από κάθετη πάσα του Ανέστη Παναγιωτίδη στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων.

Ο Δίας παρουσίασε άλλες τρεις ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Γ. Παναγιωτίδη στο 18', τον Λιόλιο στο 35' και τον Καραθάνο στο 39' να μην καταφέρνουν να διπλασιάσουν τα τέρματα για την ομάδα μας.

Στο 40' ο ΑΟ Ποταμιάς ισοφάρισε με τον Γενιτσαρόπουλο ο οποίος βρήκε δίχτυα με αριστερό πλασέ εντός περιοχής ύστερα από ασίστ του Νούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δίας μπήκε εξίσου δυνατά και έχασε ακόμα δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Καλαμπάκα στο 47' και τον Μανίκα στο 51'. Στο 56' οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή, όταν μετά από εκπληκτική επέμβαση του Ουσταμπασίδη στην κεφαλιά του Φαρμάκη, ο Λερής σκόραρε στην επαναφορά για το 2-1.

Από κείνο το σημείο και έπειτα, ο Δίας βρέθηκε άλλες δύο φορές πολύ κοντά στο 2-2 με τον Ανέστη Παναγιωτίδη στο 65' και στο 72', ενώ ο ΑΟ Ποταμιάς στο 75' με τον σκόρερ Γενιτσαρόπουλο άγγιξε το τρίτο γκολ.

Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Νάκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ από μακρινή απόσταση νίκησε τον Ανδρούτσο με δυνατό συρτό σουτ χαρίζοντας στον Δία το βαθμό της ισοπαλίας η οποία ήταν και η πρώτη για την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Επόμενη αναμέτρηση για τον Δία την ερχόμενη Κυριακή (3/11) και ώρα 15:00 εντός έδρας απέναντι στην Αταλάντη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Νικόπουλος με βοηθούς τους κ. Αναστασίου και κ. Δ. Σακκά (ΕΠΣ Θεσσαλίας).



Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Ποταμιάς (Γιάννης Φλωράκης) : Ανδρούτσος, Αθανασόπουλος, Γιαννακόπουλος, Ξαγάρας, Φαρμάκης, Κατσαρής, Νούλας (66' Ζαλοκώστας), Λερής, Ρομάν (82' Μπόνιας), Γενιτσαρόπουλος (87' Σταμούλης), Χρυσικός (78' Μπουμπουρής).

Δίας Δίου (Τάσος Ιωαννίδης) : Ουσταμπασίδης, Λαζαρίδης (46' Μανίκας), Δερμίσης, Λιόλιος, Νίκου, Καλουσίδης, Καραθάνος, Γ. Παναγιωτίδης (74' Νάκας), Τοπαλίδης, Α. Παναγιωτίδης, Καλαμπάκας.

Γραφείο Τύπου Δία Δίου