Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Με το που γεννιέσαι εμείς θα σε παρακολουθούμε και θα σε ελέγχουμε...


Τον πλήρη έλεγχο της ανθρώπινης ζωής από την γέννηση της έως και τον θάνατο της, επιθυμούν όλες οι κυβερνήσεις και σε αυτό εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι η Ελλάδα, που εφαρμόζει πιστά ότι της προστάζουν τα παγκόσμια κέντρα των αποφάσεων.


ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, αριθμός ταυτότητας, πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες κ.α. δημιουργούν ένα πλέγμα ελέγχου της ανθρώπινης ζωής ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει, να ζητήσει, να επαναστατήσει, να απαιτήσει αυτά που δικαιούται.

Και θα έρθει η στιγμή που για την δική μας "ευκολία" και ασφάλεια θα μας πουν κάποτε (είναι σίγουρο) ότι θα πρέπει όλα τα παραπάνω να συγκεντρωθούν σε έναν "αριθμό" ή κωδικό και να το έχουμε μέσα στο σώμα μας (στο χέρι μας, στο μέτωπο μας...).

Γραφικότητες, συνωμοσιολογίες, όπως και να το πεις, προς τα εκεί οδηγούμαστε και με γρήγορα βήματα.

Έτσι ο "αριστερής" ιδεολογίας υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης της ΝΔ Κυριάκος Πιερρακάκης, μας προετοιμάζει στο να δεχτούμε την επιβολή ΑΦΜ στα νεογέννητα: «είναι μια απλή ιδέα, εφαρμόζεται και σε άλλες χώρες, έχουμε αυτή τη στιγμή ΑΦΜ, ΑΜΚΑ που εκδίδεται στη γέννηση, αριθμό ταυτότητας μια σειρά αριθμών, όλοι αυτοί οι αριθμοί να θα πρέπει να γίνουν ένας αριθμός για να μην ταλαιπωρείται ο πολίτης, θα εκδίδεται στη γέννηση όπως ο ΑΜΚΑ και θα ακολουθεί κάθε πολίτη καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του».

Μέσα ενημέρωσης, δημοσιογράφοι και πολιτικοί που εμείς ψηφίσαμε θα προπαγανδίζουν συνεχώς για το πόσο καλό θα μας κάνουν όλα αυτά...

Και φυσικά ο αποχαυνωμένος και πλήρης ελεγχόμενος Έλληνας και Ελληνίδα θα το δεχτούν χωρίς δεύτερη κουβέντα, ενώ όσοι αντιδράσουν (εκτός από τις ποινικές συνέπειες) θα χαρακτηριστούν ως γραφικοί, οπισθοδρομικοί κ.α.

Εσύ τι θα κάνεις;