Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Από την οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" : "Κυριακή 20 Οκτώβρη Πιλάτες στη φύση!"

Με μία όμορφη δράση στη φύση, την Κυριακή 20 Οκτώβρη, με την ενέργεια της γυμνάστριας Ιφιγένειας Καούρη θα ξεκινήσει η οικολογική ομάδα "Μητέρα γη" το νέο της πρόγραμμα.


Η Ιφιγένεια Καούρη είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Pilates Instructor με 12ετή πείρα στη διδασκαλία της μεθόδου. Θα εφαρμόσει στον μαγευτικό Όλυμπο, στον Άγιο Ιωάννη στο Λιτόχωρο ασκήσεις pilates. Μέσα στον καθαρό αέρα θα αδειάσουμε το νου μας και θα ασκήσουμε το σώμα μας.

Θα συναντηθούμε στις 11:00 π.μ. στο πάρκιν του supermarket Μασούτη δίπλα στην εφορία έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετηθούν και όσοι δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Η δράση θα διαρκέσει περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά

Οι συμμετέχοντες χρειάζεται να έχουν μαζί τους ένα στρωματάκι, ή κάτι για να καθίσουν κάτω, ένα δεύτερο μπλουζάκι, μία μικρή πετσέτα, νερό, και αθλητική ενδυμασία.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί μόνο αν ο καιρός μας το επιτρέψει. Σε περίπτωση που ο καιρός είναι ασαφής για τις προθέσεις του μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ :699 7084901 Αναστασία

"Με κάθε τρόπο να βρίσκεται την ευκαιρία να λαμβάνετε όσο περισσότερο φως του ήλιου και καθαρό αέρα μπορείτε" αναφέρει ο Joseph H. Pilates. Γιαυτό κ εμείς εκμεταλλευόμενοι την υπέροχη φύση που έχουμε στην Πιερία μας θα κάνουμε ένα μάθημα πιλάτες απολαμβάνοντας όλα τα οφέλη της μεθόδου και της φύσης στο σώμα, στο μυαλό και στην ψυχή μας"



Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"