Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ε.Ο.Σ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Ενημέρωση τμήματος χιονοδρομίας.

Η αγωνία της διοίκησης του Ε.Ο.Σ Κατερίνης να αλλάξει η χιονοδρομία στην Πιερία, συνεχίζεται και σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ (Hellenic Snow Sports Action) ξεκινάμε την προετοιμασία (προπόνηση φυσικής κατάστασης).


Στόχος είναι η ψυχική, φυσική και τεχνική ικανότητα των νέων , με σκοπό την βελτίωση της αγωνιστικής συμπεριφοράς.

Έτσι λοιπόν μετά την πετυχημένη περσινή συμμέτοχη αθλητών /-τριών σε αγώνες χιονοδρομίας, το Δ.Σ. του συλλόγου μας αποφάσισε να σας ενημερώσει για την πρόθεση του να ξεκινήσει πρόγραμμα προπόνησης φυσικής κατάστασης (δύο ημέρες την εβδομάδα Τετάρτη και Σάββατο στο Εθνικό Στάδιο Κατερίνης) για τα παιδιά που ηλικιακά (2009 – 2003) έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α).

Σκοπός μας είναι να οργανώσουμε και να αναπτύξουμε γενικά το χιονοδρομικό τμήμα του συλλόγου μας μέσα από τέτοιες δραστηριότητες.

Γι’ αυτό προτείνουμε ένα πρόγραμμα όπου τα παιδιά διαμέσου της προπόνησης, του παιχνιδιού και της διασκέδασης, θα μάθουν να σέβονται την προσωπικότητα και τη διαφορετικότητα του καθενός.

Να βιώνουν κυριολεκτικά την έννοια της ισότητας, να μαθαίνουν στο διάλογο και στις συλλογικές διαδικασίες και προπαντός να ζουν έντονα τη φιλία και την αγάπη για το συνάνθρωπο.

Το πρόγραμμα στοχεύει στην ταυτόχρονη ανάπτυξη ψυχής – πνεύματος μέσω της άθλησης και της ψυχαγωγίας.

Μαζί μας σε αυτό το νέο εγχείρημα θα είναι οι Υπεύθυνοι του προγράμματος Φυσικής Κατάστασης οι Προπονητές: Μιχάλης Ζουράρης και Χρήστος Ζάχος .

Δηλώσεις συμμετοχής: (ΓΡΑΦΕΙΑ – ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΑ: ΑΛ. ΖΑΪΜΗ 3 περιοχή Αστικά)
ΚΙΝ: κ. Τεκιρίδη Θεόδωρο 6977587345, & κ .Κυριζόπουλο Ηλία 6942820111
e-email: eoskaterinis@gmail.com) & e-email : hellenicsnowsports@gmail.com).