Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Θετικό ξεκίνημα με νίκη εκτός έδρας στη Λαμία.

Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα για τις Πιερίδες Μούσες. Ταξίδεψαν στη Λαμία και επέστρεψαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στις φιλόδοξες και δυνατές «Νηρηίδες Φθίας».

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και ήταν δύσκολο το έργο των διαιτητών που κατάφεραν όμως και κράτησαν την ισορροπία και την ηρεμία στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα των Πιερίδων Μουσών είχε τον έλεγχο του αγώνα και αρκετές ευκαιρίες μέχρι να έλθει το νικητήριο τέρμα από την Ελένη Κατερινοπούλου.

Το 0-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με το οποίο οι Πιερίδες Μούσες ξεκινούν θετικά την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Η προπονήτρια κ. Λία Ζιώγα σ αυτόν τον αγώνα επέλεξε τις Τσιώλη Άννα, Γκαβανούδη Δέσποινα, Παναγιωτίδου Σωτηρία, Κατσάρα Μαρία (Παπαδήμου Σοφία), Μαυρομάτη Χριστίνα, Κατερινοπούλου Ελένη, Τζιουμέρκα Βάγια, Μετενίδου Γεωργία, Κατσίμπουρα Ολυμπία, Γκούτζα Παναγιώτα, Καρασίμου Άρτεμις.

Δυσάρεστο γεγονός ήταν η παρουσία «φιλάθλων» που προκάλεσαν επεισόδιο στην κερκίδα το οποίο ευτυχώς σταμάτησε έγκαιρα χάρις στην παρέμβαση μελών του Δ.Σ. των Νηρηίδων και της τοπικής Έ.Π.Σ.

Το Δ.Σ. του Α.Ο.Γ. «Πιερίδες Μούσες» ευχαριστεί α) Την Ταβέρνα Ψησταριά «Μπέμπης» - Σβορώνος για την οικονομική ενίσχυση και τον Φούρνο «Μανουσαρίδη» - Σβορώνος για την προσφορά αρτοπαρασκευασμάτων.

Ο επόμενος αγώνας για τις Πιερίδες Μούσες είναι στην Κατερίνη την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 με την ομάδα Απολλωνίδες Ερέτριας Ευβοίας.