Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Συναντήσεις του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας στην Αθήνα.

Την Δευτέρα 4/11/2019 αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ...

που αποτελούνταν από τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας Δάμπλια Θεοχάρη και την Γ. Γραμματέα (αντιπρόσωπο)Ζωή Κοιδου επισκέφθηκε, την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως και συζήτησαν θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους, αρμοδιότητας του υπουργείου της, μεταξύ των οποίων το θέμα των μεταγραφών, για τις προσλήψεις μονίμων εκπαιδευτικών, αναπληρωτές τρίτεκνοι στη γενική και ειδική κατηγορία, αποσπάσεις μεταθέσεις, σίτιση στέγαση και άλλα.

Στη συνάντηση εκτός από την υπουργό κ. Κεραμέως παραβρέθηκε η Διευθύντρια της υπουργού καθώς και η νομική σύμβουλός της.

--------------


Την Δευτέρα 4/11/2019 αντιπροσωπεία της ΟΠΟΤΤΕ επισκέφθηκε, τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή και συζήτησαν θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους, αρμοδιότητας του υπουργείου του, μεταξύ των οποίων την κατάργηση του φόρου πολυτελείας των Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων των Τρίτεκνων οικογενειών καθώς και την μείωση των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς.To Σύλλογο Τριτέκνων Πιερίας εκπροσώπησε ο πρόεδρος Δάμπλιας Θεοχάρης και η γραμματέας Ζωή Κοιδου .

Στη συνάντηση εκτός από τον υπουργό κ. Καραμανλή παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Νικόλαος Σταθόπουλος.

Οι συναντήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα.