Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3-0

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 3-0
(25-23, 25-11,25-17)


10 στις 10 νίκες!!! και 30-0 σετ!!! για τις εκπληκτικές αήττητες Κορασίδες του Πιερικού.. 

Την φανταστική τους πορεία συνέχισαν οι κορασίδες του Πιερικού οι οποίες πέτυχαν την 10η νίκη σε 10 αγώνες, κερδίζοντας το ντέρμπι κορυφής, την ομάδα του Μ.Αλεξάνδρου με 3-0 σετ διευρύνοντας το αήττητο σερί στα 30-0 σετ!!! Με την νίκη αυτή η ομάδα του Πιερικού καθάρισε την υπόθεση πρωτάθλημα πολύ νωρίς, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει ομάδα που να μπορεί να την “χτυπήσει”. Η ομάδα του Πιερικού έδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι ότι διαθέτει βάθος ως ομάδα αφού αγωνίστηκε με αρκετές σοβαρές ελλείψεις (δεν αγωνίστηκαν Χατζησακούλα, Χατζηευστραδιάδου, Παπαπέτρου, Τερψέλλα) παρόλα αυτά κέρδισε και αυτό το παιχνίδι με 3-0 δείχνοντας την άριστη δουλειά που γίνεται στην υποδομή του Πιερικού.

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Μ.Αλεξάνδρου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν την ομάδα του Πιερικού, και μέχρι τον 18 πόντο το είχαν καταφέρει. Στο σημείο αυτό μίλησε η καρδιά του πρωταθλητή και τα κορίτσια του Πιερικού ισορρόπησαν το παιχνίδι ανεβάζοντας την απόδοσή τους και κατόρθωσαν να πάρουν το 1ο σετ με 25-23. Στο 2ο σετ μία ομάδα υπήρχε μέσα στο γήπεδο, και αυτή ήταν η ομάδα του Πιερικού, παίζοντας εκπληκτικό βόλεϊ κέρδισαν πολύ εύκολα το σετ με 25-11 δείχνοντας ότι είναι αποφασισμένες να καθαρίσουν το παιχνίδι. Στο 3ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν και πάλι δυνατά στο παιχνίδι, ξέφυγαν στο σκορ κερδίζοντας το εύκολα με 25-17.

Η ομάδα του Πιερικού με την νίκη αυτή, ουσιαστικά κατακτά το πρωτάθλημα στον Ά Όμιλο, 6 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η 5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο προπονητής Κ.Σαρρής δήλωσε για το παιχνίδι: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια για την νίκη, διότι παρότι αγωνιστήκαμε με αρκετές ελλείψεις και ένα καινούργιο σύστημα στην τακτική μας, έδειξαν χαρακτήρα και κερδίσαμε το ντέρμπι και την υπόθεση πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε την δουλειά μας με στόχο να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται παίζοντας πάντα πολύ καλό βόλεϊ παρά το νεαρό της ηλικίας.”

Πιερικός Σύνθεση: Τουλίκα, Χατζησακούλα, Ευαγγελοπούλου, Δαούτη, Μαρένα, Ζειμπέκη, Μαυρίδου, Τσαπουρνιώτη, Αργυροπούλου, Ιορδανίδου, Χατζηαγοράκη, Αντωνοπούλου.

Η βαθμολογία


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
30-0
30

ΑΟ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
20-11
22

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2
22-16
19

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
20-14
18

ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
20-12
17

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
18-17
15

ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
9-22
7

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
6-27
4

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
1-30
0


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ