Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης και Αιμοδοσία.

Το κοινωνικό του πρόσωπο και τη γιορτινή του φορεσιά "φόρεσε" το πρωί της Τρίτης 17/12 ο ιστορικός σύλλογος της Πιερίας...

με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του να επισκέπτεται την Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Κατερίνης και να μοιράζει δώρα στα παιδιά τα οποία νοσηλεύονται αυτές τις μέρες εκεί.
Η πτέρυγα γέμισε ευχές για περαστικά, καλή ανάρρωση και καλές γιορτές σε όλους ενώ τα χαμόγελα πλημμύρισαν τους χώρους του νοσοκομείου που επισκέφτηκαν οι Γιώργος Μακρής, Στέφανος Γουναρίδης, Δαβίδ Ιβανίδης, Θωμάς Γιαλαμίδης, Νίκος Μπουζούρας, Χρήστος Παπαδόπουλος και Βασίλης Τουλίκας.

Στη συνέχεια για την αντιπροσωπεία των παικτών και των ανθρώπων του Δ.Σ. ακολούθησε εθελοντική αιμοδοσία στην οποία πήρε μέρος και ο Κώστας Νατσιάβας που φροντίζει τα γήπεδα των εγκαταστάσεων του Α΄ΔΑΚ και γενικότερα εξυπηρετεί τις λειτουργικές ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πιερικός δέχθηκε τα συγχαρητήρια και το ζεστό ευχαριστώ των ιατρών της παιδιατρικής καθώς και αυτών της αιμοδοσίας, για την θεάρεστη και σημαντική κίνηση τους να βρεθούν τέτοιες ημέρες δίπλα στα παιδιά και γενικότερα στον άνθρωπο που δοκιμάζεται!

Απο την διοίκηση του ΣΦΚ Πιερικός την ομάδα συνόδεψαν οι Μάκης Θεοχάρης και Μαίρη Σολαχίδου, ενώ την επίσκεψη κάλυψε το γραφείο τύπου της Κατερινιώτικης ομάδας.

Οι κοινωνικές δράσεις του Πιερικού δε σταματάνε εδώ αλλά συνεχίζονται. Έτσι το Σάββατο 21/12 θα παρευρεθεί αντιπροσωπεία του συλλόγου στον χώρο της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης Αγάπης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ν. Πιερίας, από τις 12:30 έως τις 13:30 για να μοιράσει ...πάσες και δώρα στους μικρούς μας φίλους.




Για τον ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟ
Το Γραφείο Τύπου