Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-0

ΤΟ ΙΔΙΟ "ΕΡΓΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 3-0 (25-9, 25-5, 25-6)

Την 2η νίκη σε δυο αγώνες πέτυχαν οι παγκορασίδες του Πιερικού συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησαν την περσινή χρονιά, όπου κατέκτησαν αήττητες το 6ο πρωτάθλημα με συνέπεια να γίνουν η πολυνίκης ομάδα του θεσμού των παγκορασίδων. Τα κορίτσια του Πιερικού έδειξαν και σε αυτό το παιχνίδι ένα μέρος των τεράστιων δυνατοτήτων τους, έδειξαν πως είναι ένα επίπεδο πάνω απ'όλες τις ομάδες, έδειξαν πως η βάση του Πιερικού είναι πολύ ισχυρή και αναμένονται εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο είδε το ίδιο έργο που βλέπει τα τελευταία χρόνια. Τα κορίτσια του Πιερικού μπήκαν και στα 3 σετ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μεγάλη διαφορά στο σκορ και κέρδισαν και τα 3 σετ πολύ εύκολα όπως δείχνει και το τελικό σκορ. Ο προπονητής Κώστας Σαρρής έδωσε την ευκαιρία να παίξουν όλα τα κορίτσια που είχε στην διάθεσή του, και όλες ανταποκρίθηκαν πολύ καλά.

Τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ έδειξαν ότι και φέτος οι στόχοι της ομάδας είναι πολύ υψηλοί, αφού η 5η θέση στην Ελλάδα την προηγούμενη χρονιά αποτελεί το σκαλοπάτι για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.



Η βαθμολογία:


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6-0
6

ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
6-0
6

ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6-0
6

ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2
6-2
6

ΓΑΣ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2
3-3
3

ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ
3-5
2

ΓΑΣ ΒΑΦΥΡΑΣ Δ.ΔΙΟΥ
3-6
1

ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2
0-6
0

ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
0-6
0

ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
1-6
0


Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ 
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ