Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Η Ελλάδα έχει ιστορία, αλλά έχει και πολιτικούς...

Για να επιβιώσει μία χώρα όπως η Ελλάδα, αυτό που χρειάζεται είναι πατριωτισμός.

Και τον πατριωτισμό θα πρέπει να τον έχουν μέσα τους, να το λένε και κυρίως να το δείχνουν με τις πράξεις τους αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις.


Και τις αποφάσεις τις παίρνουν οι πολιτικοί μας, που πρέπει κάποια στιγμή επιτέλους να καταλάβουν ότι εκλέχτηκαν για να υπερασπιστούν την ιστορία και τα δίκαια της πατρίδας μας και όχι απλώς για να εισπράττουν κάθε μήνα τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια που τους παρέχει η θέση που κατέχουν.

Δεν είναι δυνατόν να παραδίδουν την χώρα (Μακεδονικό), ούτε να παραδίδουν εδάφη, θάλασσες και ουρανό!

Αποστολή τους είναι (και για αυτό τον λόγο τους εκλέξαμε όλοι μας) να σχεδιάζουν στρατηγικές για το μέλλον, αντίστοιχες του παρελθόντος και της ένδοξης ιστορίας μας. 

Γιατί η Ελλάδα είναι μια ιστορική χώρα. 

Δεν είμαστε ούτε Τουρκία, ούτε Αλβανία, ούτε Λιχτενστάιν και Λουξεμβούργο... αρέσει δεν αρέσει αυτό σε ορισμένους. Έχουμε δώσει τα φώτα μας, την παιδεία μας στον κόσμο και οφείλουμε να φανούμε αντάξιοι αυτής της κληρονομιάς, όχι μόνο στους ένδοξους προγόνους μας, αλλά και στην νέα γενιά.

Και σε αυτό το πνεύμα πρέπει οι πολιτικοί μας να βαδίζουν και να ηγούνται και όχι να σκέφτονται μόνο πως θα επανεκλεγούν για να διατηρήσουν τα προνόμια τους.

Έτσι, έννοιες όπως συνεκμετάλλευση ή η προσφυγή σε διεθνές δικαστήρια (που αποφασίζουν ανιστόρητοι ψυχροί χαρτογιακάδες) δεν πρέπει απλά να υπάρχουν, αλλά ούτε καν να τις έχουν στο μυαλό τους!

Δεν είναι δυνατόν, όποιος ζητάει κάτι από την Ελλάδα, να καθόμαστε αμέσως να το συζητήσουμε! (Όπως κάναμε με τα σκόπια)... και συνέχεια να δίνουμε, να παραχωρούμε.


Δεν μπορείς να συζητάς με τον βάρβαρο που κατέχει παράνομα τμήμα της Κύπρου!
Δεν μπορείς να συζητάς με τον δολοφόνο των Ισαάκ και Σολωμού!
Δεν μπορείς να συζητάς με τον δολοφόνο στο Αιγαίο των Ελλήνων αεροπόρων!
Δεν μπορείς να συζητάς με τον υπεύθυνο γης γενοκτονίας των Κούρδων και υπερασπιστή της γενοκτονίας, Ελλήνων, Ποντίων και Αρμενίων!


Υπεύθυνη, δυναμική και ανεξάρτητη πολιτική χρειάζεται. Και κάποτε ας διεκδικήσουμε την επέκταση της υφαλοκρηπίδας μας στα 12 μίλια, ας διεκδικήσουμε την προστασία των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Βόρεια Ήπειρο, ας απαιτήσουμε την άνευ όρων αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής από την Κύπρο, ας ανακηρύξουμε επιτέλους και αυτή την περιβόητη ΑΟΖ!

Για αυτά τα πράγματα σας στείλαμε στην βουλή, αυτά θέλουμε από εσάς και όχι απλά να είστε οικονομικοί διαχειριστές-λογιστές και μάλιστα εκτελώντας διαταγές ξένων.

Για αυτό, δεν θέλουμε να ακούσουμε ξανά από τα χείλη σας, ούτε και από τα χείλη διάφορων "συμβούλων", γραμματέων και διαφόρων παρατρεχάμενων, λέξεις όπως συνεκμετάλλευση και να τα βρούμε!