Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΜΗΜΑ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ - Πρωταθλητές Ελλάδος στο Πρωτάθλημα Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών!

Το τμήμα Τοξοβολίας του Αρχέλαου συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Μικρών Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στην Χαλκίδα στις 15/12/19...

με 12 αθλητές ηλικίας από 10 έως 15 ετών. Η διοργάνωση ήταν κατά γενική ομολογία άψογη, σε εορταστικό κλίμα ένεκα Χριστουγέννων, κάτι που ενθουσίασε τους νεαρούς τοξότες!

Η συμμετοχή του Αρχέλαου χαρακτηρίζεται άκρως επιτυχημένη, μιας και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος 2019 ο Χαρίσης Ευάγγελος στην κατηγορία Παίδων! Στην ίδια κατηγορία ο Τζητηρίδης Παναγιώτης κατέκτησε την 2η θέση του βάθρου. Στην κατηγορία Παίδων συμμετείχε με πολύ καλή επίδοση και ο Δαμκαούτης Ανέστης, ένας αθλητής με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Στις Κορασίδες, η Κοκτσίδου Κασσιανή για ακόμη μία φορά έκανε περήφανη την οικογένεια του Αρχέλαου ως Τριταθλήτρια Ελλάδος με το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε. Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν οι Μηλιώρη Σοφία-Νεφέλη και Γκουνταμάνη Βασιλική-Δήμητρα, αθλήτριες με πολλούς αγώνες στο ενεργητικό τους, από τις οποίες το τμήμα αναμένει να λάμψουν στο μέλλον.

Στους Παμπαίδες, ο Χαρίσης Κωνσταντίνος έφερε ακόμη ένα μετάλλιο κατακτώντας την 3η θέση. Με συνεχή ανοδική πορεία, οι τοξότες Δημόπουλος Αθανάσιος και Ζαρωτιάδης Βασίλειος-Ιωάννης συμπλήρωσαν την ομάδα στην κατηγορία.

Η Παυλίνα Χαριτίδου «άγγιξε» το βάθρο χωρίς να καταφέρει να ανέβει με πολύ καλό σκορ και ελπίδες για το μέλλον.

Τέλος, στην κατηγορία Παμπαίδων Β’, ο Μεγαλόπουλος Ιωάννης κατέκτησε ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο για τον Αρχέλαο και ο «χρυσός» στον πρόσφατο αγώνα του Αγίου Σπυρίδωνα Γραμμένος Νικόλαος κατέκτησε την 5η θέση.

Την προηγούμενη μέρα του Πρωταθλήματος, το Σάββατο 14/12/19, στο ίδιο γήπεδο διεξήχθη πανελλήνιος αγώνας όλων των λοιπών κατηγοριών. Ο Αρχέλαος συμμετείχε με 5 αθλητές. Στην κατηγορία Γυναικών Β’ η Άικου Μαρία ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Στην ίδια κατηγορία, πολύ κοντά στο μετάλλιο βρέθηκε και η Λυκίδου Σόνια κατακτώντας την 4η θέση.

Στην κατηγορία Νεανίδων Α΄ η Μηλιώρη Μαρία-Μυρσίνη με πολύ καλή παρουσία κατέλαβε την 5η θέση.

Στους Άνδρες, στην Β’ κατηγορία ο Γραμμένος Αντώνιος στον μόλις δεύτερο αγώνα που συμμετέχει, έκανε προσωπικό ρεκόρ. Ο Τζητηρίδης Ευστάθιος συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στη Α’ κατηγορία, πιάνοντας για ακόμη μία φορά σκορ παραμονής στην κατηγορία.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες και φυσικά τα εύσημα στον προπονητή Τοξοβολίας κο Χαρίση Ιωάννη για την σταθερή ανοδική πορεία του τμήματος, αλλά κυρίως για την δημιουργία του «οικογενειακού» κλίματος και του δεσίματος των μελών της ομάδας!