Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

«Τραγουδούμε για την Ελλάδα», ένα μουσικό οδοιπορικό αφιέρωμα στην Ελλάδα του χρόνου, του πόνου και του φωτός!

«Τραγουδούμε για την Ελλάδα»
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
Δευτέρα 27-1-2020 | 8 μ.μ.
Αίθουσα Τελετών Α.Π.Θ. | Ελεύθερη Είσοδος


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΕΑΣ ΚΡΗΝΗΣ & ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΠΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
Ε΄ Ευγένεια 2020

H Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς στο πλαίσιο υλοποίησης του θεσμού «Ε΄ Ευγένεια 2020» διοργανώνει Κεντρική Καλλιτεχνική Συναυλία με τίτλο: «Τραγουδούμε για την Ελλάδα», ένα μουσικό οδοιπορικό αφιέρωμα στην Ελλάδα του χρόνου, του πόνου και του φωτός!

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, κ. Ιουστίνου, τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 8 μ.μ. στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Συμμετέχουν ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και οι καταξιωμένοι ταλαντούχοι ερμηνευτές: Φώτης Θεοδωρίδης, Εύη Κουτσαφτάκη, Ευγενία Ξεφτέρη, Γιώργος Πουλντζακλής (ποντιακή λύρα/τραγούδι), Κωστής Κυριτσάκης (κρητική λύρα/τραγούδι).

Συμπράττουν η Νεανική Χορωδία και Ορχήστρα της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου, πατρός Θεοδώρου Τσαμπατζίδη.

Η εκδήλωση διανθίζεται με πλούσιο πολυμεσικό υλικό, ψηφιακό βίντεο και φωτογραφίες καθώς και με λογοτεχνικά κείμενα που απαγγέλλει ο φιλόλογος Δημήτρης Παπαδόπουλος.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.