Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Δωρεάν πρόγραμμα στην Κατερίνη: «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης: Εξειδικευμένες δεξιότητες εκπαίδευσης ενηλίκων: εναλλακτικές εκπαιδευτικές τεχνικές»

Ξεκινάει στην Κατερίνη δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα με τίτλο:

«Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΙ: Εξειδικευμένες δεξιότητες εκπαίδευσης ενηλίκων: εναλλακτικές εκπαιδευτικές τεχνικές», διάρκειας 50 ωρών (30 ώρες δια ζώσης και 20 ώρες εξ αποστάσεως).

Στο πλαίσιο αυτού του θεματικού αντικειμένου επεξεργαζόμαστε την έννοια της βιωματικής μεθοδολογίας εκπαίδευσης και τη σημασία που έχει στην εκπαίδευση ενηλίκων. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις προσπαθούμε, μεταξύ άλλων, να κατανοήσουμε τη σημασία που έχει το συναίσθημα και η εμπειρία του εκπαιδευόμενου κατά την εκπαιδευτική διεργασία. Ασχολούμαστε, επίσης, με τη «φαντασία» και πώς αυτή χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση, αναλύοντας τις διαδικασίες εκείνες όπου η χρήση της μπορεί να απελευθερώσει τους εκπαιδευόμενους, διευκολύνοντας την έκφρασή τους. Επίσης αναδεικνύουμε τη σημασία της αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου στο σύνολό του και πώς αυτή μπορεί να εφαρμοστεί μέσα από εναλλακτικές βιωματικές τεχνικές.

Κάντε την αίτησή σας τώρα:
➡ Ηλεκτρονική αίτηση www.inegsee.gr/aitisi
➡ Αναλυτικές Πληροφορίες για το Πρόγραμμα http://bit.ly/2o3xoZW

ΕΣΠΑ - "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση"
https://empedu.gov.gr/