Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020

Γιορτή της μητέρας πραγματοποίησε η ενορία Αγίας Άννας Κατερίνης

Όπως κάθε χρόνο, η ενορία της Αγίας Άννας Κατερίνης πραγματοποίησε γιορτή αφιερωμένη στις μητέρες της ενορίας, ανήμερα της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου.

Σε αυτή συμμετείχε πλήθος μητέρων, κάθε ηλικίας, από όλη την ενορία.

Αρχικά τελέσθηκε η Ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος στην Υπεραγία Θεοτόκο, την οποία έψαλαν όλες οι μητέρες μαζί, εντός του Παρεκκλησίου του Αγίου Φανουρίου.

Κατόπιν, στην ενοριακή αίθουσα εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε κέρασμα και μικρό εορταστικό πρόγραμμα που περιελάμβανε: Ύμνους και τραγούδια αφιερωμένα στο σεβάσμιο πρόσωπο της μητέρας, από την παιδική παραδοσιακή χορωδία των Κατηχητικών Συνάξεων της ενορίας. Εν συνεχεία, αναγνώσθηκε ένα διήγημα με τίτλο «Μάνα συγχώρα με!» από την κ. Στεργιανή Συμώνη, που η ίδια συνέγραψε ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση. Κατόπιν, ο προϊστάμενος της ενορίας Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας, ευχήθηκε σε όλες της μητέρες, τις ευχαρίστησε για την ανεκτίμητη προσφορά τους στα παιδιά, όσο και την κοινωνία γενικότερα, τις μίλησε για την αξία της προσευχής και προσέφερε συμβολικά σε κάθε μία από ένα κομποσκοίνι.