Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Ο Γιάννης Συμεωνίδης για τον Πιερικό

Σε λεπτομερή συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης για την συνέχεια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ προχώρησε ο Γιάννης Συμεωνίδης ο οποίος αναφέρθηκε για την καταπληκτική πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας του ομίλου. 

Αναφέρθηκε επίσης για την κοινή συνάντηση των οκτώ εκπροσώπων πρωταθλητών των αντίστοιχων ομίλων της κατηγορίας μας. Καθώς επίσης ότι στο επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μελών για όλα τα τρέχοντα θέματα που αφορούν την ομάδα και την συγκρότηση της ΠΑΕ. 

Για τον προπονητή της ομάδας αναφέρθηκε ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ έχει προπονητή τον Σάκη Παπαβασιλείου όπου και θα συνεχίσει, μιας και υπήρχε από πριν ένα μακροπρόθεσμο πλάνο συνεργασίας. Έναν πετυχημένο προπονητή άψογος σε όλα που έφερε την ομάδα στην πρώτη θέση πρωταθλητή της βαθμολογίας και με αυξημένη διαφορά βαθμολογικά από τον δεύτερο της βαθμολογίας. Έγινε αναφορά στη συνέχιση του μακροπρόθεσμου πλάνου από τον προπονητή για όλα τα τμήματα και τις ηλικίες των Ακαδημιών. Κλείνοντας αναφέρθηκε στην αναμονή των εξελίξεων της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ