Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

Κλειστά για το κοινό τα Δημοτικά αθλητικά κέντρα της Κατερίνης (ΦΩΤΟ)

Κλειστά για το κοινό αλλά και για τους περισσότερους αθλητές-τριες και ομάδες-συλλόγους είναι τόσο το Α΄ (γήπεδο Πιερικού) όσο και το Β΄ ΔΑΚ (περιοχή κολυμβητήριου).


Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" πήγε σήμερα και στα δύο αθλητικά κέντρα και οι πόρτες ήταν κλειστές. 

➤ Δείτε φωτογραφίες από το Β΄ΔΑΚ:
---------------------


* Να υπενθυμίσουμε ότι στις 29 Απριλίου ο Δήμος Κατερίνης είχε στείλει δελτίο τύπου με τίτλο: "Ανοίγουν για τους αθλούμενους οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις."


Νέο δελτίο τύπου έστειλε σήμερα 4/5/2020 ο Δήμος Κατερίνης που διευκρινίζει για ποιους επιτρέπεται η χρήση των ανοικτών αθλητικών χώρων, ύστερα από τις νέες δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.


➤ Δήμος Κατερίνης: Πώς επαναλειτουργούν από σήμερα και έως τις 11 Μαΐου οι ανοικτοί αθλητικοί χώροι


Με βάση το σχέδιο για τον αθλητισμό που ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Οργανισμός Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει τα εξής:

– Στο Α΄ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο θα επιτρέπονται από σήμερα Δευτέρα 04 Μαΐου έως τις 11 Μαΐου, οι προπονήσεις αποκλειστικά για τους πρωταθλητές μας που είτε έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες είτε την διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες.


Σε κάθε περίπτωση πάντως η επανεκκίνηση των προπονήσεων, στο Α’ ΔΑΚ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.


Επιτρέπεται για το κοινό η χρήση των εξής ανοικτών αθλητικών χώρων:

- Στο υπό διαμόρφωση βοηθητικό γήπεδο πίσω από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.
- Στο βοηθητικό γήπεδο (ρίψεις) απέναντι από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.
- Σε όλα τα γήπεδα και χώρους στο άνω μέρος της υπογειοποίησης της Εθνικής Οδού.


- Σε αυτή τη χρονική φάση το Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο παραμένει κλειστό.

Για την σταδιακή και ασφαλή επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας σε ό, τι αφορά συλλόγους, αθλήματα κ.α. χώρους άθλησης, θα υπάρξει έγκαιρα νεότερη ανακοίνωση.

Επισημαίνεται ότι για τους αθλητικούς χώρους που τίθενται από σήμερα σε λειτουργία, έμφαση με βάση την ατομική ευθύνη, θα πρέπει να δίνεται από τους εμπλεκόμενους στα μέτρα προστασίας και υγιεινής.