Σάββατο, 6 Ιουνίου 2020

Ανακοίνωση Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης

Άλλη μια σχολική χρονιά πλησιάζει στο τέλος της, γεγονός που συνεπάγεται περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τους μικρούς μας φίλους.

Τι καλύτερο από τον αθλητισμό και μάλιστα στη θάλασσα; Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης περιμένει όλα τα παιδιά να έρθουν στις εγκαταστάσεις του ώστε να γνωρίσουν τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας. Πρόκειται για αθλήματα που πέρα από το σώμα καλλιεργούν και το πνεύμα μαθαίνοντας στο παιδί την πειθαρχεία, τον αυτοέλεγχο, την αυτοσυγκέντρωση και την προσήλωση στους στόχους τους.

Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης ακολουθούνται πιστά τα πρωτόκολλα υγιεινής καθώς πρώτιστο μέλημα μας είναι η ασφάλεια αθλητών, γονιών και προπονητών. Είναι αξιοσημείωτο ότι τα αθλήματα της ιστιοπλοΐας και της κωπηλασίας συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο ασφαλή όσον αφορά τη μεταδοτικότητα του κορωνοϊού.

Χαρίστε στο παιδί σας αυτή την μοναδική εμπειρία και δώστε του την ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο του αθλητισμού και τα ταλέντα του.


Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη των φετινών πανελληνίων εξετάσεων και οι υποψήφιοι μαζί με τους γονείς δίνουν τον δικό τους αγώνα με υπομονή και επιμονή για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης εύχεται επιτυχία σε όλους τους μαθητές ώστε να δουν τα όνειρα τους να παίρνουν σάρκα και οστά. Με μεθοδευμένη επανάληψη, ξεκούραση και σωστή διατροφή οι μαθητές θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα επιτύχουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Από το Δ.Σ. και όλη την οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης καλή επιτυχία!