Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΔΙΟΥ

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο κοινοτικό κατάστημα του Δίου, η προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Δία Δίου στην οποία παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ...

όπου και έγινε ο γενικός απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς και οι πρώτες συζητήσεις και τα πλάνα για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Μεταξύ άλλων, το μεγαλύτερο αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε το ζήτημα των εγκαταστάσεων της ομάδας, αφού όπως είναι ήδη γνωστό ο Δίας Δίου δε διαθέτει δικό του βοηθητικό, ενώ και το βασικό γήπεδο στο οποίο αγωνίστηκε η ομάδα μας καθ’όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση.

Η διοίκηση του Δία Δίου έχει προγραμματίσει εντός των επόμενων ημερών συνάντηση με τον Δήμαρχο Δίου Ολύμπου κ. Βαγγέλη Γερολιόλιο και με τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για τα θέματα του αθλητισμού, προκειμένου να διευθετηθεί οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα και να δοθεί η δυνατότητα στο σύλλογο να εστιάσει πλέον στα επόμενα σχέδιά του που αφορούν φυσικά και τις μεταγραφικές κινήσεις.