Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Κατερίνη 6 Ιουνίου 2018 - Ξεσηκωμός για την Μακεδονία (ΦΩΤΟ)

Δύο χρόνια πριν, όλη η Ελλάδα είχε βγει στους δρόμους για να βροντοφωνάξει ΟΧΙ στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας στους σκοπιανούς.




Μετά τα μεγάλα συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, ταυτόχρονα σε δεκάδες πόλεις ο ελληνικός λαός γέμισε τις πλατείες και τους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για την "Συμφωνία των Πρεσπών".

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε τα αυτιά της, γύρισε την πλάτη στην πλειοψηφία των Ελλήνων και απαξίωσε τον αγώνα του ελληνικού λαού. Το πλήρωσε φυσικά στις εκλογές, αλλά το κακό είχε γίνει. Το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας μας χρησιμοποιείται πλέον επίσημα από τους σκοπιανούς και με την έγκριση μίας... ελληνικής κυβέρνησης.

Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσει ποτέ ο Έλληνας και η Ελληνίδα.

Όπως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ ο Έλληνας και η Ελληνίδα, την στάση της ΝΔ που για να ανέβει στην εξουσία, προεκλογικά ήταν κατά της "Συμφωνίας των Πρεσπών", τα στελέχη της... φωτογραφίζονταν στα συλλαλητήρια και μετά που έγινε κυβέρνηση δήλωνε και δηλώνει ότι θα σεβαστεί την συμφωνία.

Ας θυμηθούμε τι έγινε στις 6 Ιουνίου του 2018 στη Κατερίνη, όταν χιλιάδες λαού κατέκλυσαν την πλατεία Δημαρχείου, όπου μικροί και μεγάλοι με ελληνικές σημαίες στα χέρια τους είπαν ένα ακόμη μεγάλο ΟΧΙ κατά της παραχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας μας.