Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Το θέμα των σχολικών τροχονόμων απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης

Ερωτήσεις και τοποθετήσεις είχαμε σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα των σχολικών τροχονόμων του Δήμου Κατερίνης που διεκδικούν την πληρωμή τους για τους μήνες Απρίλιο-Μάιο του 2020.


Ερωτήσεις υπέβαλλαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Όλοι μαζί μπορούμε" κ. Αθανάσιος Λιακόπουλος, ο επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης" κ. Νίκος Τσουπέης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Ανατροπή-Αναγέννηση" κ. Ευγένιος Παπαδόπουλος.

Όλοι τους συμφώνησαν ότι το αίτημα των σχολικών τροχονόμων για πληρωμή είναι ένα δίκαιο αίτημα που πρέπει να ικανοποιηθεί και ζήτησαν να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τον Δήμο Κατερίνης προς την κυβέρνηση.

Από την πλευρά του Δήμου Κατερίνης, απάντησε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο κ. Γιάννης Νταντάμης, ο οποίος είπε ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και η αποστολή των σχετικών εγγράφων και αναμένουν την απάντηση του υπουργείου εσωτερικών, και ότι είναι πεποίθηση τόσο δικιά του όσο και του Δημάρχου κ. Κώστα Κουκοδήμου ότι πρέπει να πληρωθούν οι σχολικοί τροχονόμοι.

* Σε λίγο θα ανέβουν στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" τα σχετικά βίντεο με τις τοποθετήσεις.