Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Προς τη δημοτική αρχή Κατερίνης - Νίκος Ευαγγελόπουλος: Ένας χαμένος χρόνος για τον Λόφο και τη Ράχη, παραμένει το πρόβλημα νερού. Θα κάνετε κάτι;

Με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις περσινές δημοτικές εκλογές παρατηρούμε ότι δυστυχώς ο Λόφος και η Ράχη παραμένουν ουσιαστικά παρατημένα ως χωριά.

Χάθηκε ένας χρόνος, χωρίς να έχει γίνει τίποτε από όσα χρειάζονται οι κάτοικοί τους, τίποτε από όσα τους υποσχέθηκε προεκλογική η σημερινή δημοτική διοίκηση, παρά μόνο ελάχιστες μικρο-παρεμβάσεις.

Το νερό «έρχεται και φεύγει»

Έτσι, μετά από τόσα χρόνια αναμονής και παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις των ανθρώπων της νέας δημοτικής διοίκησης, εδώ και αρκετές μέρες το νερό στον Λόφο και τη Ράχη «έρχεται και φεύγει», με πολλά νοικοκυριά να βιώνουν την ταλαιπωρία του «σήμερα και αύριο έχουμε νερό, μεθαύριο όχι».

Η νέα δημοτική αρχή φαίνεται ότι δεν έχει ξεκινήσει τις μελέτες για τη λύση του προβλήματος, ούτε και αναζήτησε προσωρινές λύσεις που θα ανακουφίσουν τους δημότες και θα τους κάνουν να νιώσουν πως είναι ισότιμοι με τους υπόλοιπους δημότες της Κατερίνης.

Θα κάνετε κάτι τελικά;

Στη διάθεσή σας, για να στηρίξουμε έμπρακτα τους λοφιώτες και τους ραχιώτες

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε για το κοινό καλό, για να προλάβουμε καταστάσεις και να διορθώσουμε κακώς κείμενα. Είμαστε στη διάθεσή σας για να στηρίξουμε τα έργα σε κάθε χωριό του Δήμου μας, ειδικά όταν αυτά δεν κοστίζουν τίποτε, ή ελάχιστα ποσά.

Αν αποφασίσετε να προχωρήσετε σε μελέτες ή έργα για το πρόβλημα του νερού σε όλα τα χωριά μας και στη συγκεκριμένη περίπτωση στον Λόφο και τη Ράχη, θα είμαστε εδώ και θα σας στηρίξουμε για να υλοποιήσετε τα έργα που απαιτούνται.

Αν όχι, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε τα προβλήματα, για να ακουστεί η φωνή των συνδημοτών μας.

Είμαστε εδώ για να συνεργαστούμε και να προστατέψουμε τα συμφέροντα των δημοτών.



Θανάσης Γ. Λιακόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης

Νίκος Ευαγγελόπουλος
Στέλεχος του Δημοτικού Συνδυασμού «Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα»