Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Έτοιμος ο Εθνικός Ν. Κεραμιδίου για την πρεμιέρα της Κοζάνης

Το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου, για την παρθενική του πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Λεωνίδας Μπίλης έμεινε ευχαριστημένος από την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, οι οποίοι δούλεψαν με διάθεση και συνέπεια, ώστε να παρουσιαστούν, με τον υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας ,απέναντι στην γηπεδούχο Κοζάνη.

Η αποστολή ανακοινώθηκε μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες που θέσπισε η πολιτεία λόγω της πανδημίας, θα αναχωρήσει την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας.
Σε αυτήν μετέχουν οι: Καλαιτζίδης Απόστ., Χριστοδουλής, Γαβριηλίδης, Γαρυφαλλόπουλος, Γιαζιτζόγλου Παν., Γιαζιτζόγλου Σάββας, Δαλαμήτρας, Καλαιτζίδης Νίκ., Καρτσαμπάς, Κατσάρας, Κόλα Λάντι, Κοτσιαρίδης, Μαργαρίτης, Μότσιας, Μυστρίδης, Ναζλίδης, Παρδάλης, Σταλίκας, Τουλκερίδης, Τσενεκλής, Χατζηδίμπας.

Θα απουσιάσει σίγουρα ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας, ενώ αμφίβολος είναι ο Ραφαήλ Παρδάλης. Οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Λεωνίδα Μπίλη.
Τέλος, στο στρατόπεδο της ομάδας της Πιερίας υπάρχει πίστη και αισιοδοξία για το θετικό αποτέλεσμα, στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας.