Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Ο Ν.Ο.ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Ο Γενικός Γραμματέας του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, κος Λάμπρου Δημήτριος, συμμετείχε στον διαδικτυακό διάλογο που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με θέμα «Αθλητισμός 2021-Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση»...

και με συντονιστή της συζήτησης τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη. Στον διαδικτυακό διάλογο ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε ότι έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων και στο οποίο πλέον εντάσσονται μόνο οι ενεργοί και αναγνωρισμένοι σύλλογοι, μεταξύ αυτών και ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης. Επίσης, ο Υφυπουργός αναφέρθηκε στην επιχορήγηση που ήδη έλαβαν τα σωματεία και στη μείωση του συντελεστή φορολογίας για τα πρόσωπα που προβαίνουν σε δωρεές προς ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης οι εκπρόσωποι των συλλόγων ευχαρίστησαν όλοι με τη σειρά τους την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για τη στήριξη τους προς τα αθλητικά σωματεία και την επιχορήγηση τους, η οποία αποτέλεσε «ανάσα» μέσα στη δύσκολη εποχή που διανύει ο κόσμος, με τον αθλητισμό να πλήττεται βαριά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον διαδικτυακό διάλογο συμμετείχαν και Ολυμπιονίκες, οι οποίοι παίρνοντας τον λόγο μίλησαν για την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Κλείνοντας, ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως όσοι σύλλογοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα ή έχουν να καταθέσουν οποιαδήποτε πρόταση να επικοινωνήσουν με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ώστε να εξεταστεί το ζήτημα.