Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Ο κόσμος δεν έχει σπίτια να μείνει και ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ ανησυχεί για τους εμβολιασμούς...

Ο κόσμος στην Θεσσαλία και ειδικότερα στις περιοχές που χτυπήθηκαν από τον σεισμό, δεν έχει που να μείνει, είναι τρομοκρατημένος με τη γη να κουνιέται συνεχώς και πάει ο Νίκος Παππάς του ΣΥΡΙΖΑ και μεταξύ άλλων ζητάει να εμβολιαστούν γρήγορα οι πολίτες!

Φυσικά και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο κ. Παππάς για την ανάγκη να ενισχυθούν οι σεισμοπαθείς (όπως παρόμοιες δηλώσεις κάνουν όλοι οι πολιτικοί που επισκέπτονται περιοχές που χτυπήθηκαν από σεισμούς), αλλά στάθηκε περισσότερο στο να εμβολιαστούν οι... σεισμοπαθείς! Μάλιστα έκανε έκκληση στον δημοσιογράφο που έδινε την συνέντευξη και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο για να εμβολιαστούν οι σεισμόπληκτοι. Δηλαδή τι θα κάνουν οι δημοσιογράφοι; Είναι «ειδικοί» στον κορονωιό οι δημοσιογράφοι ή αρμόδιοι για το πού θα γίνουν εμβολιασμοί; Τι δουλειά έχουν με τους εμβολιασμούς οι δημοσιογράφοι;

Τι δήλωσε ο κ. Παππάς στην Θεσσαλία TV: «Πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να λυθεί το θέμα της στέγασης του πληθυσμού, ειδικά στο Δαμάσι και στο Μεσοχώρι, να δοθούν γρήγορα τα χρήματα και η άμεση καταβολή της ενίσχυσης και οι ενισχύσεις που αφορούν τις οικοσκευές και οι ενισχύσεις που αφορούν τις επιχειρήσεις και βεβαίως αν είναι δυνατόν και κάνω έκκληση και σε εσάς προσωπικά και σε όλο τον δημοσιογραφικό κόσμο ένα έκτακτο πρόγραμμα εμβολιασμού για τους σεισμόπληκτους. Οι άνθρωποι στέκονται στην ουρά για να πάρουν ένα πιάτο, μια μερίδα φαΐ , να προστατέψουμε όλο αυτόν τον κόσμο από τον εφιάλτη του ιού. Δεν είναι μεγάλο ζήτημα πιστεύω να βγει ένα έκτακτο πρόγραμμα αυτή την ώρα που μιλάμε και να πάει ο ΕΟΔΥ αύριο και να εμβολιάσει όλους τους ανθρώπους.»

➤ Ο σύνδεσμος με τις δηλώσεις του κ. Παππά: www.thessaliatv.gr