Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Τι γίνεται με το παρκέ του κλειστού γηπέδου στο Β΄ ΔΑΚ;

Πέρασαν 4 μήνες από τότε που γράψαμε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" για την κάκιστη κατάσταση του παρκέ του κλειστού γηπέδου στο Β΄ ΔΑΚ.

Ένα παρκέ που κρύβει «παγίδες» για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών και δεν τιμάει κανένα η εικόνα που μέσα από τις φωτογραφίες σας μεταφέρει η "ΑΛΗΘΕΙΑ".

Ένα κλειστό γήπεδο που στο παρελθόν ήταν ένα στολίδι και τόσα χρόνια οι μόνες παρεμβάσεις που έχουν γίνει, ήταν η αλλαγή των φώτων στην οροφή του και κάποιες μικροπαρεμβάσεις, «φωνάζει» προς κάθε κατεύθυνση για μία ριζική ανανέωση και αναβάθμιση σε όλους τους χώρους του. Γιατί δεν είναι μόνο το παρκέ που θέλει επιδιόρθωση. Τουαλέτες, αποδυτήρια, κερκίδες, παράθυρα, εστίες, μπασκέτες, είναι κάποια από αυτά που θα πρέπει να ανακαινιστούν, να αναβαθμιστούν. Λίφτινγκ χρειάζεται και στο δεύτερο βοηθητικό κλειστό γήπεδο, δίπλα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου και εκεί τα προβλήματα περισσεύουν.

Ζούμε στο 2021 και έχουμε αθλητικές εγκαταστάσεις του... 1980. 

Πέρασε ένας χρόνος που τα κλειστά γήπεδα του Β΄ ΔΑΚ δεν λειτουργούν λόγω κορονωιού. Γιατί δεν έγινε κάτι τόσο καιρό; Χάθηκε πολύτιμος χρόνος και ήταν ευκαιρία να γίνουν εργασίες, αφού προπονήσεις και αγώνες δεν γινόταν. Κάποια στιγμή θα επανέλθει η κανονικότητα στην ζωή μας και τα γήπεδα θα επαναλειτουργήσουν. Πόσος χρόνος ακόμα θα χαθεί;