Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Η Θεσσαλία πονάει, η Πιερία ανησυχεί...

Δεν έχει τέλος το δράμα που περνάνε οι άνθρωποι στην Θεσσαλία, στην Λάρισα, την Ελασσόνα κ.α. με τους συνεχιζόμενους σεισμούς που είναι ιδιαίτερα δυνατοί.


Κουνήθηκε ξανά η Κατερίνη από τους σεισμούς στην Θεσσαλία.

Στις 20:38 σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 5,9 ΡΙΧΤΕΡ που κούνησε αρκετά την πόλη μας, ενώ ένας νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 ΡΙΧΤΕΡ έγινε πάλι ιδιαίτερα αισθητός στις 21:23.

Υπάρχει ανησυχία και προβληματισμός στους κατοίκους της πόλης μας, πόσο μάλιστα για τους πολίτες στην Θεσσαλία που βρίσκονται στο επίκεντρο των σεισμών, αφού αν οι σεισμοί της Θεσσαλίας γίνονται τόσο αισθητοί στην περιοχή μας, φανταστείτε την αγωνία που βιώνουν οι κάτοικοι της Λάρισας, της Ελασσόνας και των άλλων πόλεων και χωριών της Θεσσαλίας.

Ο Θεός να βοηθήσει, ώστε τα φαινόμενα αυτά να λάβουν γρήγορα τέλος και να επανέλθει η ηρεμία στις καρδιές όλων μας.

Την ίδια ώρα που η Θεσσαλία αλλά και η Μακεδονία βρίσκονται κάτω από το ψυχολογικό άγχος των συνεχόμενων σεισμών, τα νέα περιοριστικά μέτρα για τον κορονωιό «πνίγουν» την κοινωνία και κάνουν το κλίμα ιδιαίτερα βαρύ και νοσηρό.

Δηλαδή έχουμε έντονη σεισμική δραστηριότητα και η κυβέρνηση μας «κλειδώνει» περισσότερο μέσα στα σπίτια μας, να βλέπουμε τις λάμπες να κουνιούνται, τα έπιπλα να μετακινούνται και τα τζάμια να τρίζουν!

Παράνοια...

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε αυτή την δύσκολη περίοδο με τους σεισμούς να βρίσκονται σε έξαρση, την κυβέρνηση να ανακοινώνει νέα καραντίνα και απαγορεύσεις. Είναι σαν να ρίχνει κάποιος βενζίνη στην φωτιά...

Και μάλιστα η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός αντί να αναλάβουν τις ευθύνες τους, κουνάνε το δάχτυλο στον λαό! Για όλα φταίει ο λαός, σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό...

Όλα αυτά τα «όμορφα» συμβαίνουν στην Ελλάδα μας!