Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακή Πνευματική Σύναξη Νέων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους για την «Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής»

Το Γραφείο Εξωτερικής Ιεραποστολής και το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος θα πραγματοποιήσουν...

σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου στις 8μ.μ., διαδικτυακή Σύναξη για όλα τα μέλη των φοιτητικών-νεανικών συνάξεων αλλά και κάθε νέο καλής θελήσεως.


Η Πνευματική αυτή Σύναξη θα λάβει χώρα με την ευκαιρία της Εβδομάδας Εξωτερικής Ιεραποστολής, που εορτάζεται με την ευκαιρία της Κυριακής της Ορθοδοξίας.

Η «Εβδομάδα Εξωτερικής Ιεραποστολής» έχει ως σκοπό την ενημέρωση των πιστών και την στήριξη του ιεραποστολικού έργου της Εκκλησίας, που οργανωμένα και υπεύθυνα επιτελείται.

Προσκεκλημένος ομιλητής θα είναι ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. ΤιμόθεοςTorres, ιεραπόστολος στην Κολομβία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Επίσκοπος Άσσου βαπτίστηκε ορθόδοξος στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Ολύμπου και, αφού χειροτονήθηκε κληρικός, υπηρέτησε επί πολλά χρόνια στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Με αφορμή τη σημερινή Σύναξη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «H Εκκλησία μας ʺθέλει πάντας ἀνθρώπους σωθῆναι καί εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖνʺ. Η Ιερά Μητρόπολή μας μέσω του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής εργάζεται αδιάκοπα γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό και οργανώνει κάθε χρόνο δράσεις ενημέρωσης και προβολής του έργου της».

Η σημερινή διαδικτυακή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας «ΖΟΟΜ» ( ΙD:5865639844 & κωδικός: Nf9h2F ).