Τρίτη 20 Απριλίου 2021

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Προς: τους γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης.

Αγαπητοί γονείς, 

μετά από δύο θητείες στην θέση του Προέδρου στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης και λόγω της επικείμενης αποχώρησης μου από την θέση αυτή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την επιτυχή κατά την άποψή μου συνεργασία μας. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς με ότι δυνάμεις είχαμε σταθήκαμε δίπλα στα παιδιά σας και στο σχολείο γενικότερα. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι για την πορεία όλων αυτών των χρόνων.

Αγαπητά μας παιδιά,

σας εύχομαι ότι καλύτερο στην ζωή σας, καλή πρόοδο και κυρίως υγεία για να αξιοποιήσετε τα εφόδια που σας δίνουν οι γονείς και οι καθηγητές σας.

Αγαπητοί καθηγητές και καθηγήτριες,

σας εύχομαι καλή δύναμη στο έργο σας και ελπίζω να συνεχίσετε να εργάζεστε για το καλό των παιδιών μας. Με ότι δυνάμεις είχαμε σταθήκαμε δίπλα σας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που κάνετε για την ποιότητα της μόρφωσης που δώσατε και εξακολουθείτε να δίνετε στα παιδιά μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα δημιουργικά χρόνια. Ελπίζω η καλή αυτή συνεργασία να συνεχιστεί και με το νέο Δ.Σ. του συλλόγου μας.

Εύχομαι σε όλους σας υγεία και ευτυχία προσωπική και οικογενειακή.
Και με την ευκαιρία των Άγιων Γιορτών σας εύχομαι

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Με τιμή
Ο Απερχόμενος Πρόεδρος
Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του
1ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης
ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΦΑΛΛΙΑΣ