Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

ΣΕΠΕ Πιερίας - Κάλεσμα σε Απεργία

ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Ιουνίου 
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 
ΩΡΑ 18:30΄ μ.μ.
ΘΕΜΑ: Όλοι κι όλες στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 16 Ιουνίου και τις απεργιακές συγκεντρώσεις ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο

Συνάδελφοι/ισσες,

Η επιτυχημένη απεργία στις 10/6 έστειλε το μήνυμα ότι οι εργαζόμενοι καταδικάζουν ολοκληρωτικά το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης! Συνεχίζουμε την Τετάρτη, ακόμα πιο μαζικά και μαχητικά, βαίνουμε στον δρόμο, για να ακουστεί παντού ότι «το νομοσχέδιο- τερατούργημα θα πάει στα σκουπίδια!». Οι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να μην τους αφήσουμε να τσακίσουν τη ζωή μας!

Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Οι εργαζόμενοι έχουμε τη δύναμη να φέρουμε τα πάνω- κάτω, να εμποδίσουμε τα σχέδια της Κυβέρνησης, να διεκδικήσουμε δουλειά και ζωή με δικαιώματα!! Όλοι στον αγώνα!! Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης με τα σωματεία μας!

Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Π.Ε. Πιερίας καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις κινητοποιήσεις για να μην περάσει το αντεργατικό νομοθετικό έκτρωμα και να συμμετέχουν στην ΑΠΕΡΓΙΑ και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 16 ΙΟΥΝΙΟΥ και τις απεργιακές συγκεντρώσεις.

• Το νομοσχέδιο Χατζηδάκη να μην περάσει!

• Κάτω τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης – όχι στην κατάργηση του οκτάωρου και των συλλογικών συμβάσεων!

• Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και τα δημοκρατικά δικαιώματα!

• Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους/ες! Όχι στις ελαστικές μορφές εργασίας! Μαζικοί μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών/ μονιμοποίηση των αναπληρωτών με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία

Για τον ΣΕΠΕ Πιερίας
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Θανάσης Κοντοφάκας Χρήστος Κοσκινάς