Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΣΦΚ Πιερικος Αρχέλαος - Επιστροφή στην αγωνιστική δράση!

Ύστερα από πολύμηνη διακοπή όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων, αύριο επιστρέφει ο Πιερικός Αρχέλαος στην ενεργό δράση.

Η αρχή θα γίνει από την ομάδα των παίδων που θα φιλοξενηθεί στο Β΄ΔΑΚ από την ΑΚΕΠ στις 16.00, ενώ συνέχεια θα πάρουν οι κορασίδες και οι έφηβοι το προσεχές διάστημα.

Η μόνη ομάδα που έχει εκπληρώσει τις αγωνιστικές δραστηριότητες της σε επίπεδο ΕΚΑΣΚΕΜ είναι οι νεανίδες, που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες και περιμένουν τα play off της Θεσσαλονίκης.

Οι παίδες, υπό την καθοδήγηση του κόουτς Αργύρη Φώτα, ετοιμάστηκαν εντατικά τις τελευταίες 6 εβδομάδες για την έναρξη του πρωταθλήματος.
 
Πέρα από τους τίτλους και τις επιτυχίες, βασικός στόχος παραμένει η επιστροφή των νεαρών αθλητών σε αγωνιστικές συνθήκες, αλλά κυρίως το να βρούνε ξανά ρυθμό μέσα από τη δράση των παιχνιδιών.

Η φετινή- ιδιαίτερη- αγωνιστική χρονιά επιβάλλει σε όλες τις ομάδες την αναπροσαρμογή των στόχων, με κυριότερο η επιστροφή στη δράση να γίνει κάτω από απαρέγκλιτη τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας, όσο και την ομαλή μετάβαση στην αθλητική δραστηριότητα χωρίς κινδύνους λόγω της μακροχρόνιας αποχής των αθλητών από τις προπονήσεις.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω δεν μειώνουν τις φιλοδοξίες του συλλόγου, καθώς την τελευταία χρονιά πέτυχε το απόλυτο σε τίτλους και στις 4 ηλικιακές κατηγορίες και τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει 23 τίτλους σε 48 ηλικιακές διοργανώσεις (8 πρωταθλήματα Εφήβων, 6 παίδων, 5 τίτλους νεανίδων και 4 κορασίδων).

Πέρα από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ακαδημία του Πιερικού Αρχέλαου βρίσκεται σε πλήρη δράση και ετοιμάζεται για τις επόμενες προκλήσεις, ενώ άξιο λόγου είναι η εμπιστοσύνη και η αθρόα παρουσία των νεαρών αθλητών στην επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.