Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Σε εξέλιξη από τη ΔΕΥΑΚ ενέργειες αποκατάστασης της βλάβης ύδρευσης στην Τ.Κ. Μοσχοποτάμου

Σε εξέλιξη από το Σάββατο είναι από τη ΔΕΥΑΚ, η επιχείρηση αποκατάστασης της σοβαρής βλάβης στον αγωγό μεταφοράς νερού από τις πηγές «Δριστέλλα» στην δεξαμενή της Τοπικής Κοινότητας Μοσχοποτάμου.

Η βλάβη που προκλήθηκε την Παρασκευή, σε δύσβατη περιοχή (προς το ποτάμι) διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να επιδιορθωθεί, με αποτέλεσμα τα συνεργεία να προχωρήσουν στην άμεση αντικατάσταση του αγωγού δικτύου. Εκτιμάται ότι σήμερα έως το απόγευμα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί.

Παράλληλα, μετά από συνεννόηση του Δημάρχου Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμου με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Γιάννη Συμεωνίδη απεστάλησαν φιάλες νερού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες πόσιμου νερού των κατοίκων. Τα νερά παρέλαβε στο κοινοτικό κατάστημα, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μοσχοποτάμου Βασίλειος Κατσάρας, και σε συνεργασία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΥΑΚ Δημήτρη Μορφακίδη έγινε η διανομή στα σπίτια της Τ.Κ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, διατέθηκε και υδροφόρα αποκλειστικά για τις ανάγκες υγιεινής και οικιακής χρήσης, μέχρι να αποκατασταθεί η ζημία στο δίκτυο.

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
05-07-2021