Σάββατο 3 Ιουλίου 2021

Το Β΄ ΔΑΚ εκπέμπει... SOS!

Δεν είναι μόνο το παρκέ του κλειστού γηπέδου στο Β΄ ΔΑΚ που είναι σε άθλια κατάσταση.

Δυστυχώς, άσχημες εικόνες μας δίνει και το βοηθητικό κλειστό γυμναστήριο. Το «μικρό» κλειστό γυμναστήριο βρίσκεται ανάμεσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου και το κολυμβητήριο.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ", τα προβλήματα είναι πολλά.

Περιμετρικά στις δύο πλευρές του γυμναστηρίου και πίσω από τις εστίες και τις μπασκέτες, υπάρχουν μεταλλικές κατασκευές (κάγκελα) στις οποίες στηρίζονται ξύλινα νοβοπάν. Από αυτές τις μεταλλικές κατασκευές εξέχουν σύρματα με κίνδυνο κάποιος αθλητής που προπονείται να πέσει πάνω τους με ότι αυτό συνεπάγεται για την σωματική ακεραιότητα του.











Δεν είναι όμως μόνο αυτό το πρόβλημα.

Η μία από τις δύο εστίες χάντμπολ είναι σε άθλια κατάσταση. Το οριζόντιο δοκάρι της εστίας έχει ξεχαρβαλωθεί, βίδες λείπουν, ενώ εξέχει και ένα… καρφί! Δεν ξέρουμε πόσο καιρό ακόμα θα αντέξει το δοκάρι...







Αναζητείται… καθαρίστρια!

Άγνωστο το πόσο καιρό έχει να καθαριστεί το πάτωμα του γυμναστηρίου. «Σύννεφα» σκόνης σηκώνονται όταν τρέχουν τα παιδιά πάνω κάτω στο γυμναστήριο. Το πάτωμα και προς τιμήν τους, το καθαρίζουν με όποιο τρόπο μπορούν οι σύλλογοι, μαζεύοντας τα σκουπίδια, χρησιμοποιώντας κάποιες σκούπες (διαλυμένες και αυτές...) που υπάρχουν εκεί, αλλά αυτό δεν είναι λύση.


➤ Το Β΄ ΔΑΚ… «αιμορραγεί» από τα προβλήματα του. Και εκπέμπει σήμα βοήθειας. Φωνάζει και ζητάει βοήθεια. Και οι φωνές του φτάνουν σε κάθε άκρη της πόλης μας. Και πιο μακριά και έξω από αυτήν. Αλλά οι φωνές του, παραδόξως δεν φτάνουν στα αυτιά των υπεύθυνων. Οι φωνές του δεν φτάνουν στον Δήμο Κατερίνης και στον ΟΠΑΠΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)...

Η "ΑΛΗΘΕΙΑ" όμως ακούει αυτές τις φωνές και δεν κλείνει τα αυτιά της. Και θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα του Β΄ ΔΑΚ, μέχρι οι υπεύθυνοι να κάνουν κάτι. Μέχρι να δοθεί μία λύση. Για το καλό της πόλης μας, για το καλό των παιδιών μας.