Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Β΄ ΔΑΚ - SOS ξανά και ξανά!

(23/8/2021) εικόνες από το Β΄ ΔΑΚ που δείχνουν την εγκατάλειψη που επικρατεί σε ένα χώρο που καθημερινά γυμνάζονται εκατοντάδες παιδιά.

Από ότι πληροφορηθήκαμε, καθαρίστρια έχει πάρα πολύ καιρό να κάνει την εμφάνιση της. Οι αθλητές πριν την προπόνηση, σκουπίζουν μόνοι τους και με κάτι... χαλασμένες σκούπες το παρκέ στο κλειστό γήπεδο. Όπου ακουμπήσεις το χέρι σου, υπάρχει σκόνη, οι εγκαταστάσεις σε άθλια κατάσταση, χόρτα παντού, σκουριασμένα υλικά, το παρκέ στο μεγάλο κλειστό γήπεδο εγκυμονεί κινδύνους για την ασφάλεια των αθλητών-τριων, η ίδια κατάσταση και στο μικρό κλειστό γήπεδο και δεν ξέρουμε τι μπορεί να αλλάξει αυτή την αποκαρδιωτική εικόνα που βγάζει το Β΄ ΔΑΚ...

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους....


















Δυστυχώς και ενώ έχουν επιστρέψει από τις καλοκαιρινές διακοπές τα περισσότερα παιδιά και οι σύλλογοι αυξάνουν τους ρυθμούς στις προπονήσεις τους εν όψη της νέας αγωνιστικής-προπονητικής περιόδου δεν έχει αλλάξει τίποτα! Ότι σας μεταφέραμε εδώ και ένα χρόνο σχεδόν με την κάμερα της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" παραμένει στην ίδια απαράδεκτη κατάσταση:

➤ Το παρκέ του μεγάλου κλειστού γυμναστηρίου : https://pierikialithia.blogspot.com/2021/03/blog-post_382.html

➤ Το μικρό κλειστό γυμναστήριο : https://pierikialithia.blogspot.com/2021/07/sos.html