Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Ροδάκινο τέλος...

Δεν έχουν τέλος οι αρνητικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία που προκύπτουν από τον... υπερβάλλον ζήλο της κυβέρνησης Μητσοτάκη να πρωτοστατήσει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδεικνύεται πιο φανατισμένη και από τους ίδιους τους Αμερικανούς, στέλνει όπλα, επιβάλλει εμπάργκο και κυρώσεις, τα στελέχη της όπου σταθούν και βρεθούν κάνουν εμπρηστικές δηλώσεις εναντίον της Ρωσίας, λες και οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Πελοπόννησο!

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να έχουμε στοχοποιηθεί στρατιωτικά από την Ρωσία, να μην βρίσκουμε αλεύρι και ηλιέλαιο στα σούπερ μάρκετ, τα καύσιμα να έχουν πάει στα ύψη και η ακρίβεια να απειλεί να ισοπεδώσει τα πάντα στην πατρίδα μας. Και χωρίς να μας έχουν κάνει τίποτα οι Ρώσοι!!!

Σειρά να καταστραφεί φαίνεται ότι έχει το ελληνικό ροδάκινο και οι ροδακινοπαραγωγοί της κεντρικής Μακεδονίας, που μετά από την πρώτη σφαλιάρα με το εμπάργκο της Ρωσίας απέναντι μας λόγω των κυρώσεων που... της επιβάλαμε λόγω της Κριμαίας (και εδώ ακολουθήσαμε σαν πιστά σκυλάκια ότι μας είπαν οι Ευρωπαίοι), βλέπουν τις παραγωγές τους να καταστρέφονται αφού η Ρωσία ήταν η βασική αγορά για αυτούς.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει κάνει την Ελλάδα τσιράκι των ΗΠΑ (στους οποίους έχουμε δώσει γη και ύδωρ χωρίς κανένα όφελος για εμάς), και όπως λένε όταν μαλώνουν τα βουβάλια την πληρώνουν τα βατράχια! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς δεν ανήκουμε στην οικογένεια των βουβαλιών...

Χώρια ότι αναβαθμίσαμε σε "υπερασπιστή της ειρήνης" ποιον; Την Τουρκία των βασανιστηρίων, των εισβολών σε άλλα κράτη, των διώξεων και των γενοκτονιών!

Θέλει πολύ κόπο για να βάλεις την πατρίδα σου σε τόσο δεινή θέση, κάτι που μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει καταφέρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Και η αντιπολίτευση (αστείο...) σιωπά, εξαφανισμένη εκτός ελαχίστων χλιαρών αντιδράσεων.

Το να πληρώσει δημοσκοπικά και εκλογικά τα απίθανης εμπνεύσεως τραγικά της λάθη η ΝΔ δεν μας λέει τίποτα, αν την ίδια ώρα καταστραφεί η πατρίδα μας. Το θέμα είναι να αλλάξει πλεύση έστω και την τελευταία στιγμή η κυβέρνηση και να αναλογιστεί το πόσο μεγάλο κακό φέρνει στην Ελλάδα. Δεν θέλουμε να χαρούμε με την καταστροφή της ΝΔ (που είναι δεδομένη), αλλά να μην κλάψουμε για την καταστροφή της πατρίδας μας.

* Φωτογραφία από こうこう きちでん από το Pixabay