Πέμπτη 19 Μαΐου 2022

Φωτορεπορτάζ από την μεγάλη γιορτή του χάντμπολ της Κατερίνης προς τιμήν του Σωκράτη Σκούφα - Τρία χρόνια από τον θάνατό του

Με μια σεμνή τελετή -όπως θα ήθελε και ο ίδιος- το χάντμπολ της Κατερίνης τίμησε την μνήμη του Σωκράτη Σκούφα που σαν σήμερα πριν τρία χρόνια έφυγε από την ζωή.

«Θα σε θυμόμαστε πάντα» δήλωσαν με την παρουσία τους στο Β΄ ΔΑΚ Κατερίνης το απόγευμα της Τετάρτης 18 Μαΐου 2022, αθλητές, προπονητές και φίλοι του Σωκράτη Σκούφα. Η παρουσία των ακαδημιών του Αρχέλαου Κατερίνης στην εκδήλωση μνήμης και τιμής, δηλώνουν το προφανές: ότι η μεγάλη παρακαταθήκη που άφησε στο άθλημα ο Σωκράτης Σκούφας, θα συνεχιστεί επάξια από τα νέα παιδιά της Κατερίνης. Η παρουσία των παλαιμάχων συμβολίζει τα όσα έχει προσφέρει στο χάντμπολ της πόλης ο Σωκράτης Σκούφας. Στο κάλεσμα των ανθρώπων του χάντμπολ ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη οι παλαίμαχοι αθλητές: Παπανάκος Πέτρος, Καρυπίδης Σάββας, Μαυρόπουλος Αδάμος, Σιδηρόπουλος Πολύκαρπος, Σιαμάγγας Βασίλης, Νταρλαγιάννης Ηλίας, Τόνας Βασίλειος, Κούζας Παναγιώτης, Ασαρίδης Γιώργος, Αθανασιάδης Παναγιώτης, Μαρινόπουλος Σωτήρης, Σαμλίδης Παναγιώτης, Εφραιμίδης Αλέξης, Σεβρυόγλου Μιχάλης,Τζιώκας Φώτης, Συμελίδης Μάκης, Σουγγάρας Στέφανος, Βουτσάς Νίκος, Μπέλης Γιώργος. Οι προπονητές, Σκουφάς Δημήτρης, Ματθαιίδης Αντώνης και οι διαιτητές: Αναστασίου Γιώργος, Παρούσης Γιώργος.

Εκεί ήταν και η αντρική ομάδα του συλλόγου καθώς και οι ακαδημίες (Παίδες, Παμπαίδες Α' και Παμπαίδες Β΄). Όπως και πάρα πολλοί φίλοι και γνωστοί του Σωκράτη Σκούφα για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.

Στις ομιλίες πριν τον αγώνα ο Πρόεδρος του ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης Αλκίνοος Τασόπουλος και ο Ολυμπιονίκης και μέλος της μεγάλης ομάδας του Αρχέλαου Σάββας Καρυπίδης, εμφανώς συγκινημένοι και οι δύο, στάθηκαν στην μεγάλη προσφορά του Σωκράτη Σκούφα και ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί από κανέναν. Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε ο αγώνας ανάμεσα στους παλαίμαχους και την την ομάδα αντρών του Αρχέλαου, με τους πρώτους να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γιατί δεν παίζουν ακόμα!!! Το σκορ αν και δεν έχει καμία σημασία, αποδεικνύει τα... καλά μας λόγια για τους παλαίμαχους. Για το τέλος οι άνθρωποι του Αρχέλαου είχαν ετοιμάσει έναν πλούσιο μπουφέ για τους μικρούς και τους μεγάλους αθλητές της οικογένειας του χάντμπολ της Κατερίνης.

* Η εκδήλωση όπως είπαμε ήταν σεμνή και λιτή, δεν διαφημίστηκε και δεν στάλθηκαν προσκλήσεις για τον απλό λόγο ότι το Β΄ ΔΑΚ δεν θα μπορούσε να χωρέσει όλους όσους θα ήθελαν να παρευρίσκονται εκεί για να τιμήσουν τον Σωκράτη Σκούφα...