Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Ντέρμπι από τα παλιά στην Βέροια για τον Αρχέλαο Κατερίνης στο χάντμπολ

Την μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει με ένα καλό αποτέλεσμα έχασε η ομάδα ανδρών του Αρχέλαου Κατερίνης στο χάντμπολ, στο γειτονικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Φίλιππο Βέροιας.

Παρά το γεγονός ότι ο Αρχέλαος κυνηγούσε συνέχεια το σκορ, φαινόταν ότι αν έπαιζε σύμφωνα με τις δυνατότητες του θα μπορούσε όχι απλά να μην χάσει, αλλά και να κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Η πίεση που άσκησαν στους αντιπάλους τους οι παίκτες του Αρχέλαου στο τελευταίο δεκάλεπτο απέδωσε με τον Αρχέλαο να διεκδικεί την ισοφάριση αφού είχε στην κατοχή του την μπάλα στην τελευταία επίθεση του αγώνα, αλλά αστόχησε με τον Φίλιππο τελικά να αναδεικνύεται ο νικητής.

Η ομάδα δείχνει να βρίσκει τα πατήματα της και βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή ο Αρχέλαος έχει ένα ρεπό 3 εβδομάδων, κάτι που δίνει την ευκαιρία να επιστρέψουν οι τραυματίες, αλλά και να διορθωθούν κάποια λάθη που έγιναν στους προηγούμενους αγώνες.

Τα 5λεπτα

3-1
5-3
8-5
11-5
12-8
14-9 ημίχρονο
16-13
18-14
20-16
21-17
22-20
23-22 τελικό σκορ

Πέναλτι:
 
Φίλιππος: 5-5
Αρχέλαος: 2-2

Κίτρινες κάρτες:
 
Φίλιππος: 1
Αρχέλαος: 2

Κόκκινες κάρτες:

Φίλιππος: 0
Αρχέλαος: 1

Δίλεπτες αποβολές:
 
Φίλιππος: 5
Αρχέλαος: 4

Φίλιππος Βέροιας: Βλάχος 6, Γραμματικόπουλος, Γεωργιάδης, Τσαμήτρος, Δεληγιάννης 1, Χατζηγεωργίου 3, Δεληχρήστος, Κούγιας 1, Χαντσαρίδης, Αμπρικίδης1, Χατζημασούρας, Διδασκάλου 5, Κρέξης 6.

Αρχέλαος: Έξαρχος, Χατζηιωαννίδης, Φουστάνης, Μάνης, Κουλλόλλι, Τόνας, Ξώνης 1, Θυμιόπουλος 8, Ουσταμπασίδης, Εγγλέζος 2, Κωσταντάκης, Κοσμίδης, Ξεφτέρης 1, Τσαβές, Μαυρόπουλος 10.

Διαιτητές: Μαυρίδης Παύλος, Κυριακού Αυγουστίνος

➤ Δείτε την τελευταία άστοχη επίθεση του Αρχέλαου για να ισοφαρίσει τον αγώνα: