Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Αφού δεν βρέθηκε ούτε ένας Έλληνας...

Ο Κροάτης ευρωβουλευτής Mislav Kolakusic (πρώην δικαστής) πήρε τα στοιχεία της Eurostat (που κανένας Έλληνας δεν σχολίασε...), έκανε τις απαραίτητες συγκρίσεις και έφερε το θέμα της αύξησης των αιφνίδιων θανάτων στις ευρωπαϊκές χώρες (στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα...) στην Ευρωβουλή.


➤ Τι είπε ο Κροάτης ευρωβουλευτής:

«Η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σε μία πρωτοφανή αύξηση της θνητότητας σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Τον Ιούλιο το 2022 και συγκρίνοντας τα αντίστοιχα στοιχεία της περιόδου 2016-2019, υπάρχει μια τεράστια αύξηση της θνητότητας σε χώρες όπως η Κροατία 14.6%, Ιταλία 24.9%, Πορτογαλία 28.8%, Ελλάδα 31.2%, Ισπανία 36.9%, και το αρνητικό ρεκόρ στην Ισλανδία με 55.8%.

Την ίδια περίοδο η αύξηση της θνητότητας ήταν μόνο 2.4% στην Ρουμανία και 1.4% στην Βουλγαρία.

Επίσης υπάρχει μία εκπληκτική διαφορά σε ότι έχει να κάνει με το ποσοστό των εμβολιασμών σε αυτές τις χώρες. Στην Ισλανδία εμβολιάστηκε το 83% του πληθυσμού, ενώ στην Ρουμανία μόλις το 42% και στην Βουλγαρία το 30%.

Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα, για το αν αυτή η πρωτοφανής αύξηση θνητότητας οφείλεται στην «κλιματική αλλαγή» ή σε κάτι άλλο…»

➤ Στην Ελλάδα που φιγουράρει στις πρώτες θέσεις αιφνίδιων θανάτων στην Ευρώπη, δεν βρέθηκε ούτε ένας ευρωβουλευτής να κάνει μία ερώτηση; Δεν κίνησε σε κανέναν την περιέργεια ρε παιδί μου αυτή η αύξηση της θνητότητας στην πατρίδα μας; Και τα στοιχεία προέρχονται από το πιο επίσημο όργανο στατιστικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης... Π.χ. ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο κ. Ανδρουλάκης (που διεκδικεί την ψήφο μας στις επόμενες εκλογές) και είναι και ευρωβουλευτής, δεν είδε αυτά τα τρομακτικά στοιχεία; Δεν θέλει να μάθει τι συμβαίνει και να πληροφορήσει και εμάς; Οι υπόλοιποι ευρωβουλευτές μας, δεν πήραν τίποτα χαμπάρι;


* Φωτογραφία από Piyapong Saydaung από το Pixabay