Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

«Πότε στο καλό θα ξυπνήσετε και θα αρχίσετε να ζείτε στον πραγματικό κόσμο;

Ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής Mick Wallace μιλώντας στην Ε.Ε. είπε αυτά που σκέφτεται ο κάθε νοήμων και σκεπτόμενος άνθρωπος.







Είπε αυτά που δεν σας λένε στις τηλεοράσεις, είπε αυτά που δεν λένε τα δικά μας τα "καμάρια" στην Ευρωβουλή:

«Όταν η Ρωσία βομβαρδίζει την Ουκρανία, δεν έχω αμφιβολία ότι οι ουκρανοί είναι τρομοκρατημένοι. Είναι μια πράξη τρομοκρατίας. 

Όταν το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ για 20 χρόνια βομβάρδισαν το Αφγανιστάν και σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους και οδήγησαν στην προσφυγιά εκατομμύρια, τρομοκρατούσαν τον κόσμο. 45% των νεκρών ήταν παιδιά! 

Όταν οι ΗΠΑ σκότωσαν εκατομμύρια στο ΙΡΑΚ δεν ήταν πράξη τρομοκρατίας; 

Όταν το ΙΣΡΑΗΛ τρομοκρατεί καθημερινά τους παλαιστίνιους, δεν είναι πράξη τρομοκρατίας; 

Όταν η ΓΑΛΛΙΑ και η ΑΓΓΛΙΑ και οι ΗΠΑ και αρκετές ακόμα ευρωπαϊκές χώρες εξοπλίζουν στρατιωτικά την ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ για να διαπράξει γενοκτονία στην ΥΕΜΕΝΗ (περισσότεροι από 400.000 νεκροί και 16 εκατομμύρια να λοιμοκτονούν), είναι αυτό πράξη τρομοκρατίας;
Πότε στο καλό θα ξυπνήσετε και θα αρχίσετε να ζείτε στον πραγματικό κόσμο;»

Εμείς θα συμπληρώσουμε σε όσα είπε ο Ιρλανδός ευρωβουλευτής, την εισβολή της ΤΟΥΡΚΙΑΣ στην ΚΥΠΡΟ, τον βομβαρδισμό της ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ από το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, και η λίστα είναι πολύ μεγάλη. 

Όλα αυτά δεν είναι πράξεις τρομοκρατίας; 

Μόνο οι ρώσικες βόμβες τρομοκρατούν; Οι βόμβες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, τι είναι έξυπνες; Ξυπνήστε άνθρωποι! Και μην πιστεύετε τα ψέμματα των ΜΜΕ και την προπαγάνδα των κυβερνήσεων.
* Φωτογραφία από 愚木混株 Cdd20 από το Pixabay