Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή βασιλόπιτας Ένωσης Γονέων Κατερίνης

Σε κλίμα ευφορίας και αισιοδοξίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δ.Ε. Κατερίνης...

την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, έκοψε την Αγιοβασιλόπιτά της, στον φιλόξενο χώρο του Συλλόγου Κρητών «Οι Σταυραετοί», δίπλα από τα γραφεία της Ένωσης (Σβορώνου 38), αμέσως μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης των μελών της.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κα Τριανταφυλλίδου Παρθένα, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης κα Μακρίδου-Παρτσαλίδου Πιπίτσα, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κατερίνης κος Μπαρμπαγεωργόπουλος Αθανάσιος, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π..Α.Π. κος Νταντάμης Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κος Κυριακίδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας κος Φιλοκώστας Κωνσταντίνος, καθώς και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου του Δήμου Κατερίνης κα Χαραλάμπους-Παπαδοπούλου Άννα και ο κος Ευαγγελόπουλος Ναούμ.

Πέρα από τις ευχές για τη νέα χρονιά που διανύουμε, στις ομιλίες-χαιρετισμούς, συνομολογήθηκε τόσο από την πλευρά της Ένωσης, όσο και από τους εκπροσώπους του Δήμου και της Πολιτείας, η αγαστή συνεργασία της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Κατερίνης με τους Συλλόγους κάθε Σχολικής Μονάδας, με τους αρμόδιους φορείς του Δήμου Κατερίνης και με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Νομού μας.

Ομοίως υπήρξε κοινή δέσμευση, για τη συνέχιση αυτής της συνεργασίας, ώστε να ξεπερνιούνται τα μικρά αλλά και μεγάλα προβλήματα της παιδείας και της σχολικής στέγης, με εποικοδομητικές συνέργειες και διεκδικήσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά και ιδιαιτέρως, τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί», κο Μανιουδάκη Κωνσταντίνο και Χαριτάκη Ιωάννη, για την υπέροχη κρητική φιλοξενία προς την Ένωση και στους καλεσμένους της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δ.Ε. του Δήμου Κατερίνης.