Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Ζητείται... ΕΛΛΗΝΑΣ!!!

Απογοήτευση
η ανάγνωση των 11αδων "Ελληνικών" ομάδων στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α΄ κατηγορίας. Για ποιο λόγο να στέλνουν οι γονείς τα παιδιά τους να μάθουν ποδόσφαιρο;






Αφού δεν θα παίξουν ποτέ στο "Ελληνικό" πρωτάθλημα! Στην καλύτερη περίπτωση θα συμπληρώνουν την αποστολή της ομάδας. Γιατί να ξοδεύονται οι γονείς στις ακαδημίες ποδοσφαίρου, να πληρώνουν συνδρομές, στολές, ταξίδια; Γιατί να βλέπουν τα παιδιά τους να τραυματίζονται και να τρέχουν σε γιατρούς;

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για το ελληνικό ποδόσφαιρο (και τον αθλητισμό) και την οικονομία, η τακτική των ΠΑΕ (Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιριών) να επιλέγουν ξένους ποδοσφαιριστές. Εκτός από την "ταφόπλακα" που βάζουν στον μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών μας για οποιαδήποτε διάκριση, με τα χρήματα που δίνουν για μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών, ελάχιστα καταλήγουν στην ελληνική κοινωνία, αφού ο ξένος παίκτης θα κάνει το κομπόδεμα του και θα πάει στην χώρα του να τα επενδύσει!

ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ τα γήπεδα. Τι να πάει να δει ο Έλληνας φίλαθλος; Νότιο Αμερικάνους, Αφρικανούς, Σέρβους, Βούλγαρους και όχι Έλληνες; Ούτε τα ονόματα τους δεν μπορούμε να προφέρουμε καλά! Αν έπαιζε κάποιο ελληνόπουλο, στο γήπεδο θα ήταν η οικογένεια του, οι συγγενείς του, η παρέα του, οι κολλητοί του, η κοπελιά του! Τώρα ποιος να πάει τι να δει; Κάντε μία σύγκριση της ποιότητας του ποδοσφαίρου στην χώρα μας πριν 30-40 χρόνια με αυτή που έχουμε από την στιγμή που οι ξένοι έκαναν "κατάληψη" στις ομάδες μας! Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι η ποιότητα ανέβηκε έστω και ελάχιστα; Δεν νομίζουμε! Είδατε κανέναν νέο Χατζηπαναγή, Κούδα; Που να δείτε αφού δεν παίζουν πια Έλληνες στις ομάδες μας!


➤ Δείτε τις 11αδες που παρέταξαν 4 από τις ομάδες μας σήμερα 2/10/2022 για το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ποδοσφαίρου:

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Μαζικού, Νταμπό, Ντιόπ, Μάνου Γκαρσία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε, Πάλμα

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλη, Ουές, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Πάολο Φερνάντες, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ντάντας, Κούρτιτς, Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ολιβέιρα.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ, Μπερνάρντ, Σπόραρ.


➤ 41 ξένοι και μόλις 3 Έλληνες ποδοσφαιριστές!!!